Pekáče Riess Double Roaster Black sada 2 ks 37/26 cm
Kód: 9855Související produkty
Menší smaltovaná pánvička s dlouhou rukojetí je vhodná na všechny typy ohřevů, hodit...
Jemný čistič ve formě tekutého písku na veškeré nádobí značky Riess. Pomáhá odstraňovat černý...
Kulaté smaltované pekáčky různých velikostí jsou skvělé na smažení řízků, koblih, donutů, k...
Lívanečník z posmaltované šedé litiny se vyrábí ručně v České republice a má vynikající pečící...
Smaltovaný pekáč z kolekce Riess Classic na pečení masa, zeleniny nebo sladkých buchet a nákypů....
Pekáček s dvěma uchy k pečení různých druhů jídel (sladkých i slaných). Doporučujeme zejména k...
Tyto pekáče jsou vhodné na pečení moučníků, masa nebo zeleniny. Nádobí je možné použít...
Smaltovaný kastrůlek Riess se hodí na smažení, pečení, zapékání na jakémkoli typu ohřevu (včetně...
Nůžky z kvalitní pevné oceli využijete zejména v kuchyni na stříhání provázků, pečícího papíru,...
Pekáč se hodí na smažení, pečení, zapékání na jakémkoli typu ohřevu (včetně otevřeného ohně i...
Smaltovaný pekáč s uchy se hodí na smažení, pečení, zapékání na jakémkoli typu ohřevu...
Menší naběračka na sypké potraviny - na kávu, čaj, koření nebo cukr. S praktickým klipem pro...
Detailní popis produktu
Rakouská firma Riess vyrábí kvalitní smaltované nádobí již od roku 1922. V její nabídce naleznete smaltované hrnky, hrnce, pánve, mísy různých tvarů a barev, kolekci nádobí Aromapots a tlakové hrnce Kelomat.
Díky výrobní technologii, kdy je email nanášen na ocel při teplotě až 840 stupňů, má veškeré nádobí dlouhou životnost a je velmi odolné proti poškození nožem nebo jiným kuchyňským náčiním. Je vhodné na všechny typy ohřevů (včetně indukce, trouby a kamen), může se mýt v myčce nádobí. Vzhledem ke způsobu výroby ho mohou používat lidé alergičtí na nikl.
Výhody nádobí:
*100% ekologický a recyklovatelný výrobek
*veškerá výroba probíhá v Evropě (v Rakousku)
*nádobí je vhodné na jakýkoli typ ohřevu (včetně indukce a trouby)
*vhodné pro úsporné vaření
*můžete ho umývat v myčce nádobí na nižší teploty
*povrch je odolný vůči poškrábání
*vhodné pro osoby alergické na nikl
*nádobí má jednolitý povrch (bez pórů)
*nepřejímá pachy jiných potravin
*nádobí má krásné jasné barvy a vysoký lesk, lze ho vzájemně kombinovat
*hodí se do moderní i venkovské kuchyně
Nevýhody nádobí:
*nelze používat v mikrovlnné troubě
*při prudkém nárazu nebo pádu na zem může dojít k odloupnutí vrchní vrstvy smaltu
Při manipulaci s nádobím je důležité používat chňapky nebo utěrky, nádobí/ucha jsou velmi horká. Výhodou však je, že ho můžete vložit do trouby. Také nikdy horké nádobí nepokládejte přímo na stůl nebo pracovní desku, vždy použijte podložku pod hrnec.
Riess (www.riess.at)
Pekáč se hodí na smažení, pečení, zapékání na jakémkoli typu ohřevu (včetně otevřeného ohně i...
Smaltovaný pekáč na pečení masa, buchet, koláčů nebo zeleniny. Jídlo v něm můžete...
Smaltované mísy jsou ideální na přípravu těst nebo servírování ovocných a zeleninových salátů....
II. jakost - drobné vady na smaltu z vnější strany. Smaltovaný hrnek s jedním ouškem - na...
Praktický a krásný doplněk každé kuchyně. Ručně vyráběná děrovaná naběračka má bílou barvou...
Praktický a krásný doplněk každé kuchyně. Ručně vyráběná děrovaná naběračka má...
Jedinečná forma na sladké a slané koláče je vyráběna a barvena ručně v rakouské továrně Riess,...
Jemný čistič ve formě tekutého písku na veškeré nádobí značky Riess. Pomáhá odstraňovat černý...
II. jakost - vada na glazuře v jednom místě (viz foto) Ručně vyráběná děrovaná plochá...
Smaltovaný hrnec vhodný pro úsporné vaření. Kvalitní materiál zaručuje rychlé prohřátí a dosažení...
Pekáček v růžovém odstínu na pečení masa, koláčů nebo zeleniny. Hotové jídlo v něm můžete i...
Pekáč na pečení masa, buchet nebo zeleniny. Veškeré nádobí z kolekce Riess je určené pro...
Praktický smaltovaný džbánek s nálevkou a jedním ouškem využijete k ohřívání tekutin, rozpouštění...
Kastrůlek s pokličkou na vaření brambor, těstovin nebo polévek nebo k ohřívání i zapékání. ...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.