Pekáč Riess Classic White 36/21
Kód: 5145Související produkty
Jemný čistič ve formě tekutého písku na veškeré nádobí značky Riess. Pomáhá odstraňovat černý...
Tato prkénka jsou vyrobená z akáciového dřeva a každý kus je originál. Hodí se na krájení a...
Praktická lopatka na nabírání zapečených jídel jako jsou lasagne, francouzské brambory nebo...
Zdobená řemeslně vyrobená forma k výrobě plněných domácích těstovin typu ravioli. S destičkou...
Smaltovaná forma se skvělými pečícími vlastnostmi. Ideální na pečení pokrmů z masa (drůbež,...
Tento pekáč je ideální na pečení masa, zeleniny nebo moučníků. Strany jsou mírně rozšířené pro...
Tyto pekáče jsou vhodné na pečení moučníků, masa nebo zeleniny. Nádobí je možné použít...
Lívanečník z posmaltované šedé litiny se vyrábí ručně v České republice a má vynikající pečící...
Kuchyňská utěrka ze 100% lnu najde své využití nejen v kuchyni, ale i kdekoli v...
Smaltovaná bandaska na mléko, horkou polévku nebo třeba na lesní jahody a borůvky. Nádobí je...
Pekáček s dvěma uchy k pečení různých druhů jídel (sladkých i slaných). Doporučujeme zejména k...
II. jakost - drobné vady na smaltu z vnější strany. Smaltovaný hrnek s jedním ouškem - na...
Pekáč se hodí na smažení, pečení, zapékání na jakémkoli typu ohřevu (včetně otevřeného ohně i...
Detailní popis produktu
Rakouská firma Riess vyrábí kvalitní smaltované nádobí již od roku 1922. V její nabídce naleznete smaltované hrnky, hrnce, pánve, mísy různých tvarů a barev, kolekci nádobí Aromapots a tlakové hrnce Kelomat.
Díky výrobní technologii, kdy je email nanášen na ocel při teplotě až 840 stupňů, má veškeré nádobí dlouhou životnost a je velmi odolné proti poškození nožem nebo jiným kuchyňským náčiním. Je vhodné na všechny typy ohřevů (včetně indukce, trouby a kamen), může se mýt v myčce nádobí. Vzhledem ke způsobu výroby ho mohou používat lidé alergičtí na nikl.
Výhody nádobí:
*100% ekologický a recyklovatelný výrobek
*veškerá výroba probíhá v Evropě (v Rakousku)
*nádobí je vhodné na jakýkoli typ ohřevu (včetně indukce a trouby)
*vhodné pro úsporné vaření
*můžete ho umývat v myčce nádobí na nižší teploty
*povrch je odolný vůči poškrábání
*vhodné pro osoby alergické na nikl
*nádobí má jednolitý povrch (bez pórů)
*nepřejímá pachy jiných potravin
*nádobí má krásné jasné barvy a vysoký lesk, lze ho vzájemně kombinovat
*hodí se do moderní i venkovské kuchyně
Nevýhody nádobí:
*nelze používat v mikrovlnné troubě
*při prudkém nárazu nebo pádu na zem může dojít k odloupnutí vrchní vrstvy smaltu
Při manipulaci s nádobím je důležité používat chňapky nebo utěrky, nádobí/ucha jsou velmi horká. Výhodou však je, že ho můžete vložit do trouby. Také nikdy horké nádobí nepokládejte přímo na stůl nebo pracovní desku, vždy použijte podložku pod hrnec.
Riess (www.riess.at)
Smaltované talíře z kolekce CLASSIC WHITE jsou lehké, elegantní a dobře se čistí. Díky použitému...
Pekáč se hodí na smažení, pečení, zapékání na jakémkoli typu ohřevu (včetně otevřeného ohně i...
Hranatá smaltovaná dóza z kolekce Serve + Store od společnosti Riess. Novinka pro rok 2022...
Smaltovaná bandaska na mléko, horkou polévku nebo třeba na lesní jahody a borůvky. Nádobí je...
Smaltovaný pekáč s uchy se hodí na smažení, pečení, zapékání na jakémkoli typu ohřevu...
Pekáček v růžovém odstínu na pečení masa, koláčů nebo zeleniny. Hotové jídlo v něm můžete i...
Univerzální smaltovaný kastrůlek Riess s nálevkou a jedním uchem využijete k přípravě těst,...
Kulatý smaltovaný pekáč s dvěma uchy na smažení, pečení sladkých i slaných jídel a jejich...
Tyto pekáče jsou vhodné na pečení moučníků, masa nebo zeleniny. Nádobí je možné použít...
Smaltovaná mistička s dvěma uchy v pastelově růžovém odstínu. Miska má univerzální použití....
II. JAKOST pánvička a: drobné tečky na povrchu pánvičky pánvička b: odlouplý smalt pod...
Velkou smaltovanou mísu využijete na přípravu těst nebo servírování ovocných a zeleninových...
Smaltovaný pekáč na pečení masa, buchet, koláčů nebo zeleniny. Jídlo v něm můžete...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.