Hodnocení obchodu

4,9 109 hodnocení
Přidat hodnocení
5
102x
4
5x
3
0x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Kateřina Švecová | 15.12.2019
Rychle dodání i před svátky.
JP Avatar autora Jana Pauláthová | 5.12.2019
vše ok
JN Avatar autora Jarislava Nováková | 4.12.2019
Dopuručuji. Rychlé vyřízení objednávky.
Avatar autora Zdena Šťasná | 4.12.2019
Doporučuji, rychlé vyřízení.
MS Avatar autora Miloš Svoboda | 4.12.2019
V pohodě,vše bylo dodáno okamžitě bez komplikací.
HK Avatar autora Hana Klimovičová | 2.12.2019
Doporučuji,rychlé dodání ,perfektní komunikace a krásné uboží.
AB Avatar autora Aneta Bartošová | 28.11.2019
Rychlé dodání, krásné zboží. Doporučuji
KJ Avatar autora Kateřina Jiroutková | 25.11.2019
Velmi, rychle komunikuje, bez problémů.
HN Avatar autora Hana Nožičková | 22.11.2019
ano
Avatar autora | 22.11.2019
+ Vynikající komunikace, nic není problém, velmi kvalitní zboží za velmi, velmi dobré ceny. tento obchod má jen samé výhody.
- žádná

Nakoupila jsem zde již několikrát a určitě se budu i nadále vracet. Vždy je něco dalšího nového, vkusného. Obchod jde s dobou - co je "in" to tady určitě najdete, ale dostupné, co se ceny týká. Jsem internetový zákazník a je málo obchodů, kde se mi tak dobře nakupuje a kde se cítím i při komunikaci velmi příjemně a pohodově.
LP Avatar autora Lucie Poláková | 21.11.2019
Spokojená - krásné zboží - zakoupila jsem tři válečky na těsto a paličku na med. Vše dorazilo v pořádku, včas a v super kvalitě.
ID Avatar autora Iveta Dandová | 21.11.2019
vše naprosto OK.
KL Avatar autora Kateřina Linhartová | 15.11.2019
Vše v pořádku, dobře, ale přitom úsporně, zabaleno (žádná velká krabice plná vzduchu)
ZN Avatar autora Zuzana Neubauerová | 13.11.2019
paní velmi ochotná a příjemná, vše super.
PZ Avatar autora Pavlína Zelníčková | 12.11.2019
Krásné zboží, slušné ceny a rychlé zaslání. Spokojenost maximální.
Avatar autora | 11.11.2019
+ Velmi vstřícní a operativně jednající. Bylo mi objednáno zboží od firmy, kterou zastupují, ale přímo tento konkrétní výrobek v nabídce neměli (specif. chlebová forma). Paní majitelka po dotazu na možnost dodání okamžitě objednala a téměř do týdne jsem formu měla.
+ V mezidobí mě ještě informovala o tom, jak zásilka putuje od výrobce od nich na sklad a kdy asi tak bude v mém držení. Neuvěřitelně vstřícné jednání.
+ Vše došlo v krátké době, jediným vroubkem na kráse byla Zásilkovna (otevírací doba obchůdku, kam jsem si nechala zásilku poslat, je jako do kostela - 2x denně v nejméně vhodný čas pro běžný pracující lid).
+ Vzhledem k doobjednávání zboží od výrobce byla dodací lhůta akceptovatelná - a nebýt Zásilkovny, byla by kratší...

JG Avatar autora Jana Anna Glazarová | 31.10.2019
Naprostá spokojenost.
HB Avatar autora Hana Bártková | 23.10.2019
super, rychlé dodání
PP Avatar autora Pavel Prajsler | 21.10.2019
Rychlé
HV Avatar autora Hana Vežranovská | 8.10.2019
Jsem spokojená . Rychlé doručení , zboží skladem , kvalitně zabaleno a odpovídá fotografii . Komunikace výborná .

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 112

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.