Hodnocení obchodu

4,9 255 hodnocení
Přidat hodnocení
5
247x
4
5x
3
0x
2
1x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
E Avatar autora Eliška | 6.5.2021
Spokojenost naprostá - dodání do dvou dnů. Děkuji pracovníkům obchodu.
JH Avatar autora Janka Hofirkova | 29.4.2021
Spolehlivost,skvělé zboží,rychlost dodání.Doporucuji????
A Avatar autora Aneta | 27.4.2021
Na eshop jsem narazila náhodou, když jsem hledala konkrétní produkt. Byla jsem překvapená rychlostí zaslání, přestože se jedná o menší e-shop.
R Avatar autora Romana | 27.4.2021
super kauf :-)
Avatar autora | 19.4.2021
+ zboží je kvalitní

MB Avatar autora Markéta Burdová | 19.4.2021
Skvělé výrobky, rychlost dodání, kvalitně zabaleno, ...
P Avatar autora Petr | 6.4.2021
Koupil jsem ošatky na kynutí chleba. Naprostá spokojenost s dodáním i kvalitou. Děkuji
SP Avatar autora Světlana Pražanová | 29.3.2021
Rychlé doručení
Avatar autora A. Š. | 27.3.2021
Jsem ráda, že v nabídce tohoto obchodu jsem našla hrneček bez ouška,zhruba před 30 lety zboží často nabízení, dnes, k mému údivu, nabízené pouze výjimečně. Trochu mi vadí, že v nejednom případě tento obchod nabízí 1 druh zboží a na obrázku jsou předměty 2, přičemž předmět vzdálenější v obchodě není ke koupi, ale není to pro mě něco, co nejsem schopna tolerovat. S hrnečkem, který jsem v obchodě koupila, jsem velmi spokojena, ráda ho používám k pití čaje a jeho používání mi způsobuje příjemný zážitek.
M Avatar autora Misa Š. | 15.3.2021
Dekuji za rychle doruceni a pekne zbozi! Obchod urcite doporucuji!
M Avatar autora Michaela K. | 11.3.2021
Perfektni komunikace a VELMI rychle doruceni, peclive zabaleno. Moc dekuji a opet u Vas nakoupim.
Avatar autora | 5.3.2021
+ Rychlost dodání
+ Kvalita zboží
+ Jinde nesehnatelné značky nádobí
+ Příjemná komunikace
+ Dobře zabalené zásilky
+ Dáreček k nákupu

Avatar autora | 5.3.2021
Naprostá spokojenost, rychlý obchod. Krásné zboží. Děkuji.
J Avatar autora Jiří | 3.3.2021
Absolutní spokojenost! Opakovaně maximální ochota a vstřícnost k zákazníkovi. A to i při řešení potřeby ev. náhradních dílů .
J Avatar autora Janka | 2.3.2021
Naprostá spokojenost s objednávkou a jejím vyřízením, s rychlostí dodání, kvalitou zboží i komunikací obchodu. Prostě super, vřele doporučuji.
MH Avatar autora Markéta Hulová | 1.3.2021
Maximální spokojenost, rychlé jednání!
V Avatar autora Veronika | 1.3.2021
Maximální spokojenost.
Avatar autora | 28.2.2021
bleskově vyřízená objednávka děkuji jk
MP Avatar autora Markéta Prchalová | 25.2.2021
Velmi rychlé a bezproblémové dodání. Kupovala jsem křehké věci a perfektně zabaleno. Fotografie odpovídají skutečnosti či spíše výrobek je hezčí ve skutečnosti:-) Doporučuji
K Avatar autora Kateřina | 22.2.2021
Super

Stránka 1 z 13 , položek celkem: 258

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.