POZOR!! V TERMÍNU 25.6.-12.7. NEBUDEME ODESÍLAT OBJEDNÁVKY Z DŮVODU DOVOLENÉ. DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ.  

Hodnocení obchodu

4,9 76 hodnocení
Přidat hodnocení
5
70x
4
5x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
KD Avatar autora | 24.6.2019
Rychle dodani, kvalitni zbozi.
OT Avatar autora | 27.5.2019
Ano. Vše OK.
Avatar autora | 26.5.2019
+ Rychlost

FJ Avatar autora | 23.5.2019
Rychlé dodání..super.....
OM Avatar autora | 22.5.2019
Rychlé odeslání, zboží odpovídalo popisu, hezky zabalené. Jsem spokojená :-)
ID Avatar autora | 13.5.2019
Rychlé dodání. Super.
NM Avatar autora | 13.5.2019
Rychle vyřízení a vstřícné jednání. Produkt kvalitni,tak jak jsem odhadovala z fotek. Vše perfektně zabaleno,aby se nic nerozbilo. Jsem maximálně spokojená.
Avatar autora | 6.5.2019
Jsem velice spokojen nejlepší cena na trhu a komunikace velice vstřícná a rychlé dodání.Všem doporučuji
AO Avatar autora | 24.4.2019
Komunikace s eshopem milá. Zboží krásně zabaleno, došlo v pořádku
MZ Avatar autora | 24.4.2019
Rychle dodani,zbozi vporadku
Avatar autora | 19.4.2019
Rychlé dodání a zboží v pořádku.
Avatar autora | 12.4.2019
+ komunikace s eshopen perfektní
+ zboží pečlivě zabalené
+ dodrzen termin doručení
- vyšší ceny za dopravu

ŠT Avatar autora | 29.3.2019
Rychlé dodání, super zboží. Nevýhodu vidím v přehnaně vysokém poštovném a balném. V době, kdy balíky ze zahraničí mi mohou přijít zdarma, si myslím, že 120,- Kč v rámci ČR s vyzvednutím na výdejním místě je hodně.
MF Avatar autora | 18.3.2019
Velmi rychlé dodání, skvěle zabaleno. Děkuji
Avatar autora | 18.3.2019
Spokojenost ...
VV Avatar autora | 11.3.2019
Doporučuji. Krásné věci, rychlé odeslání.
Avatar autora | 6.3.2019
+ Obchod nabízí krásné věci, jinde těžko sehnatelné.

Avatar autora | 16.2.2019
+ Rychle jednani
- Cena je prilis vysoka za maly interierovy doplnek

S timto obchodem bych se ani do budoucna nebála, cokoliv objednat. Jednani je rychle, balicek byl zabaleny tak, aby se zbozi neposkodilo. Jen co bych vytkla, tak za floraria(objednavala jsem) jsou ceny prilis vysoke, na to, ze se jedna o malou vec. Rozumim, kolik prace to vzalo, rozumim, ze i obchodnik musi vydelat, ale je to dle meho nazoru moc.. za malo muziky, hodne penez..
IC Avatar autora | 12.2.2019
Vše v pořádku
Avatar autora | 2.2.2019
Jsem spokojená.

Stránka 1 z 4 , položek celkem: 79

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.