Hodnocení obchodu

4,9 81 hodnocení
Přidat hodnocení
5
75x
4
5x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
AB Avatar autora | 21.8.2019
spokojenost
Avatar autora | 20.8.2019
zboží je v naprostém pořádku, v kvalitě odpovídající ceně.
MR Avatar autora | 15.8.2019
Vše v naprostém pořádku,krásné zboží.
Avatar autora | 14.8.2019
Maximálně spokojenost!
Avatar autora | 31.7.2019
+ Jednalo se sice o můj první nákup v tomto obchodě, ale s kvalitou a vzhledem zakoupeného zboží jsem nadmíru spokojena. Zboží mi bylo rychle doručeno a po mém soudu bylo překvapivě krásně "rustikálně" zabaleno. Mám vyhlédnuté i další zboží z nabídky hodnoceného obchodu. I to svědčí o tom, že jsem byla s nákupem, a všeobecně kvalitou zboží a úrovní služeb, více než spokojena.

KD Avatar autora | 24.6.2019
Rychle dodani, kvalitni zbozi.
OT Avatar autora | 27.5.2019
Ano. Vše OK.
Avatar autora | 26.5.2019
+ Rychlost

FJ Avatar autora | 23.5.2019
Rychlé dodání..super.....
OM Avatar autora | 22.5.2019
Rychlé odeslání, zboží odpovídalo popisu, hezky zabalené. Jsem spokojená :-)
ID Avatar autora | 13.5.2019
Rychlé dodání. Super.
NM Avatar autora | 13.5.2019
Rychle vyřízení a vstřícné jednání. Produkt kvalitni,tak jak jsem odhadovala z fotek. Vše perfektně zabaleno,aby se nic nerozbilo. Jsem maximálně spokojená.
Avatar autora | 6.5.2019
Jsem velice spokojen nejlepší cena na trhu a komunikace velice vstřícná a rychlé dodání.Všem doporučuji
AO Avatar autora | 24.4.2019
Komunikace s eshopem milá. Zboží krásně zabaleno, došlo v pořádku
MZ Avatar autora | 24.4.2019
Rychle dodani,zbozi vporadku
Avatar autora | 19.4.2019
Rychlé dodání a zboží v pořádku.
Avatar autora | 12.4.2019
+ komunikace s eshopen perfektní
+ zboží pečlivě zabalené
+ dodrzen termin doručení
- vyšší ceny za dopravu

ŠT Avatar autora | 29.3.2019
Rychlé dodání, super zboží. Nevýhodu vidím v přehnaně vysokém poštovném a balném. V době, kdy balíky ze zahraničí mi mohou přijít zdarma, si myslím, že 120,- Kč v rámci ČR s vyzvednutím na výdejním místě je hodně.
MF Avatar autora | 18.3.2019
Velmi rychlé dodání, skvěle zabaleno. Děkuji
Avatar autora | 18.3.2019
Spokojenost ...

Stránka 1 z 5 , položek celkem: 84

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.