Hodnocení obchodu

4,9 241 hodnocení
Přidat hodnocení
5
233x
4
5x
3
0x
2
1x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Janka | 2.3.2021
Naprostá spokojenost s objednávkou a jejím vyřízením, s rychlostí dodání, kvalitou zboží i komunikací obchodu. Prostě super, vřele doporučuji.
MH Avatar autora Markéta Hulová | 1.3.2021
Maximální spokojenost, rychlé jednání!
V Avatar autora Veronika | 1.3.2021
Maximální spokojenost.
Avatar autora | 28.2.2021
bleskově vyřízená objednávka děkuji jk
MP Avatar autora Markéta Prchalová | 25.2.2021
Velmi rychlé a bezproblémové dodání. Kupovala jsem křehké věci a perfektně zabaleno. Fotografie odpovídají skutečnosti či spíše výrobek je hezčí ve skutečnosti:-) Doporučuji
K Avatar autora Kateřina | 22.2.2021
Super
A Avatar autora Alena | 9.2.2021
Rychlost, pekne zbozi
JI Avatar autora Jan Jariabka, Ing. | 9.2.2021
Oceňuji ochotu při výběru a přesné specifikaci zboží, takže jsem měl "virtuální" pocit, že přes pult rozmlouvám s kvalifikovanou prodavačkou. Hodnotím také vyřizování dodávky od zahraničního dodavatele. A konečně ochota vyřídit prakticky veškerou obchodní administrativu. Sortiment zboží, které ZaI nabízí mi připadá zajímavý a inspirativní.
W Avatar autora Walter | 8.2.2021
Ano.Rychlé vyřízení a dodání
LV Avatar autora Ludmila Vrzalová | 4.2.2021
super
A Avatar autora Alice | 19.1.2021
Rychlé jednání, kvalitně zabaleno.
Avatar autora Ivana Šálková | 15.1.2021
Velice rychlé dodání, pěkně zabaleno, objednané věci, jak jsem si představovala, tedy kvalitní.
A Avatar autora Anah | 12.1.2021
Rychlé dodání, vše bez komplikací.
M Avatar autora Marie | 11.1.2021
Spokojenost se zbožím i rychlostí dodání.
H Avatar autora Helena | 11.1.2021
Jsem velice spokojena. Zboží kvalitní a opravdu rychle dodání, komunikace. Určitě to nebyla poslední objednávka v tomto obchodu.
RZ Avatar autora Radek Zatloukal | 26.12.2020
Spokojen rychlé dodání i v době vánoční doporučuji.
I Avatar autora Ignace | 25.12.2020
Rychle a bez problem
Avatar autora | 24.12.2020
+ bezproblémové, rychlé dodání

.
Avatar autora | 22.12.2020
+ Vse v poradku
+ Rychle dodani

Avatar autora | 21.12.2020
spolehlivost

Stránka 1 z 13 , položek celkem: 244

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.