Pánvička s rukojetí smaltovaná modrá Riess ø 20 cm II. jakost
Kód: 5351/ODL 5351/DRO Zvolte variantuSouvisející produkty

Prkénko vyrobené z akáciového dřeva využijete na krájení a servírování pečiva,...

Dřevěná vařečka vyrobená z jednoho kusu bukového dřeva s certifikátem FSC®. Na výběr z několika...

Keramická mistička z kolekce Casablanka Blue Stripe je určená na vajíčka, můžete ji ale využít i...

Kastrůlek s pokličkou na vaření brambor, těstovin nebo polévek nebo k ohřívání i zapékání. ...

Smaltovaný kastrůlek s dlouhou rukojetí a nálevkou pro přípravu omáček, pudinků, smažení i...

Pekáč na pečení masa, buchet nebo zeleniny. Veškeré nádobí z kolekce Riess je určené pro...

Menší smaltovaná pánvička s dlouhou rukojetí je vhodná na všechny typy ohřevů, hodit...

Nižší smaltovaný pekáček se dvěma uchy se hodí na zapékání pokrmů v troubě, k přípravě...

II. jakost - odlouplý smalt na vnitřní straně ucha (jinak v perfektním stavu) Nižší smaltovaný...

Praktický a krásný doplněk každé kuchyně. Ručně vyráběná naběračka Riess má...
Detailní popis produktu
Rakouská firma Riess vyrábí kvalitní smaltované nádobí již od roku 1922. V její nabídce naleznete smaltované hrnky, hrnce, pánve, mísy různých tvarů a barev, kolekci nádobí Aromapots a tlakové hrnce Kelomat.
Díky výrobní technologii, kdy je email nanášen na ocel při teplotě až 840 stupňů, má veškeré nádobí dlouhou životnost a je velmi odolné proti poškození nožem nebo jiným kuchyňským náčiním. Je vhodné na všechny typy ohřevů (včetně indukce, trouby a kamen), může se mýt v myčce nádobí. Vzhledem ke způsobu výroby ho mohou používat lidé alergičtí na nikl.
Výhody nádobí:
*100% ekologický a recyklovatelný výrobek
*veškerá výroba probíhá v Evropě (v Rakousku)
*nádobí je vhodné na jakýkoli typ ohřevu (včetně indukce a trouby)
*vhodné pro úsporné vaření
*můžete ho umývat v myčce nádobí na nižší teploty
*povrch je odolný vůči poškrábání
*vhodné pro osoby alergické na nikl
*nádobí má jednolitý povrch (bez pórů)
*nepřejímá pachy jiných potravin
*nádobí má krásné jasné barvy a vysoký lesk, lze ho vzájemně kombinovat
*hodí se do moderní i venkovské kuchyně
Nevýhody nádobí:
*nelze používat v mikrovlnné troubě
*při prudkém nárazu nebo pádu na zem může dojít k odloupnutí vrchní vrstvy smaltu
Jakmile tekutina nebo potraviny dosáhnou tu správnou teplotu je důležité snížit přívod energie. Ohřev můžete vypnout 5 minut před koncem vaření (dle typu ohřevu), protože smaltované nádobí si dlouho udržuje potřebnou teplotu a potraviny v něm dojdou.
Při manipulaci s nádobím je důležité používat chňapky nebo utěrky, nádobí/ucha jsou velmi horká. Výhodou však je, že ho můžete vložit do trouby. Také nikdy horké nádobí nepokládejte přímo na stůl nebo pracovní desku, vždy použijte podložku pod hrnec.
Riess (www.riess.at)

Smaltovaný kulatý pekáček s dvěma uchy z kolekce Riess Backemaille Blau se hodí na přípravu...

Kastrůlek se dvěma uchy v pastelově růžové využijete na zapékání pokrmů v troubě, k vaření...

Kulatý smaltovaný pekáč s dvěma uchy na smažení, pečení sladkých i slaných jídel a jejich...

Smaltované misky se hodí na přípravu salátů, těst nebo servírování polévky. Můžete v nich i...

Smaltovaný hrnek s jedním ouškem využijete jako hrnek na nápoje - bílou kávu, čaj a...

Praktický smaltovaný džbánek s nálevkou a jedním ouškem využijete k ohřívání tekutin, rozpouštění...

Smaltované dózy mohou být použity ke skladování potravin nebo různých drobností v domácnosti....

Praktický smaltovaný džbánek s nálevkou a jedním ouškem využijete k ohřívání tekutin, rozpouštění...

Jedinečná forma na sladké a slané koláče je vyráběna a barvena ručně v rakouské továrně Riess,...

Smaltovaný kastrůlek s odměrkou, nálevkou a jedním uchem využijete nejen k odměřování tekutin,...

Tyto pekáče jsou vhodné na pečení moučníků, masa nebo zeleniny. Nádobí je možné...

Smaltovaný rendlík s dlouhou rukojetí a nálevkou se hodí na smažení, pečení, zapékání...

Praktický smaltovaný kastrůlek s nálevkou a jedním ouškem. Ideální pomocník na přípravu těsta -...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Historie rodinné firmy Riess sahá až do roku 1550, kdy bylo vyrobeno první nádobí v městečku Ybbsitz v Rakousku. Výroba vysoce kvalitního posmaltovaného nádobí začala v roce 1922 a pokračuje již po 9 generací.
V nabídce najdete smaltované hrnky, kastrůlky, hrnce, pánve, mísy různých tvarů a barev, kolekci nádobí Aromapots a tlakové hrnce Kelomat.
Díky výrobní technologii, kdy je smalt nanášen na ocel při teplotě až 840 stupňů, má veškeré nádobí dlouhou životnost.
Suroviny pro výrobu nádobí (kov, sklo, voda) se získávají z místních zdrojů a továrna neprodukuje žádné CO2, protože využívá vlastní hydroelektrárnu.
Výrobní společnost : | RIESS |
---|---|
Adresa : | Maisberg 47 3341 Ybbsitz |
E-mail : | anfragen@riess.at |