Kastrůlek Riess Polka Dot Red s nálevkou ø 10 cm 750 ml

Kód: 5846
799 Kč / ks
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
17.4.2024
Možnosti doručení

Praktický smaltovaný džbánek s nálevkou a jedním ouškem využijete k ohřívání tekutin, rozpouštění másla, na vaření pudinků, omáček a polévek, ale i k zapékání pokrmů v troubě. Nádobí je vhodné na jakýkoli druh ohřevu a bezpečně ho můžete používat na otevřeném ohni nebo na kamnech

Lze mýt v myčce nádobí. 

Rozměry:
objem 750 ml, průměr 10 cm, výška 10 cm

Barva: bílá/červená

Vyrobeno ručně v Rakousku.

Riess Emaillegeschirr

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rakouská firma Riess vyrábí kvalitní smaltované nádobí již od roku 1922. V její nabídce naleznete smaltované hrnky, hrnce, pánve, mísy různých tvarů a barev, kolekci nádobí Aromapots a tlakové hrnce Kelomat. 

Díky výrobní technologii, kdy je email nanášen na ocel při teplotě až 840 stupňů, má veškeré nádobí  dlouhou životnost a je velmi odolné proti poškození nožem nebo jiným kuchyňským náčiním. Je vhodné na všechny typy ohřevů (včetně indukce, trouby a kamen), může se mýt v myčce nádobí. Vzhledem ke způsobu výroby ho mohou používat lidé alergičtí na nikl.  

Výhody nádobí:
*100% ekologický a recyklovatelný výrobek
*veškerá výroba probíhá v Evropě (v Rakousku)
*nádobí je vhodné na jakýkoli typ ohřevu (včetně indukce a trouby)
*vhodné pro  úsporné vaření

*můžete ho umývat v myčce nádobí na nižší teploty
*povrch je odolný vůči poškrábání 
*vhodné pro osoby alergické na nikl
*nádobí má jednolitý povrch (bez pórů)
*nepřejímá pachy jiných potravin
*nádobí má krásné jasné barvy a vysoký lesk, lze ho vzájemně kombinovat
*hodí se do moderní i venkovské kuchyně

Nevýhody nádobí:
*nelze používat v mikrovlnné troubě
*při prudkém nárazu nebo pádu na zem může dojít k odloupnutí vrchní vrstvy smaltu
*během vaření jsou ucha horká, je nutné používat chňapku nebo utěrku

Riess Emaillegeschirr

61823137_10157386202664766_9018739806095540224_o

Riess (www.riess.at)

  

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: