Kastrůlek Riess Classic Blue s nálevkou ø 9 cm 500 ml

Kód: 6677
679 Kč / ks
Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
13.12.2024
Možnosti doručení

Praktický smaltovaný kastrůlek s nálevkou a jedním ouškem. Ideální pomocník na přípravu těsta - nálevka umožňuje snadné dávkování vlažného mléka nebo rozpuštěného másla. 

Toto nádobí je vhodné na jakýkoli druh ohřevu včetně indukce, můžete ho dát do trouby a lze mýt v myčce nádobí.

Rozměry: 
objem 500 ml, výška 8,5 cm, průměr 9 cm

Barva: světle modrá/smetanová

Vyrobeno ručně v Rakousku.

Riess enamelware

Detailní informace

Detailní popis produktu

         Proč si pořídit nádobí Riess

Smaltovaná nálevka modrá 0,5 l

100% ekologický a recyklovatelný výrobek s dohledatelným původem

materiál na výrobu se získává z lokálních surovin, nádobí se vyrábí v továrně Riess v Rakousku
Smaltovaná nálevka modrá 0,5 l

celý proces výroby probíhá ručně, každý kus je jedinečný originál

Smaltovaná nálevka modrá 0,5 l

nádobí je vhodné na jakýkoli typ ohřevu

včetně indukce, otevřeného ohně, trouby a grilu
Smaltovaná nálevka modrá 0,5 l

elegantní design s jasnými barvami a vysokým leskem 

hodí se do moderní i venkovské kuchyně, ale i na kempování
Smaltovaná nálevka modrá 0,5 l

vhodné pro úsporné a zdravé vaření

povrch nádobí se rychle rozehřívá a dlouho si udržuje požadovanou teplotu
Smaltovaná nálevka modrá 0,5 l

snadno se čistí, lze mýt v myčce nádobí

Smaltovaná nálevka modrá 0,5 l

 má jednolitý antibakteriální povrch bez pórů 

nepřejímá pachy jiných potravin a mohou ho používat osoby alergické na nikl
Smaltovaná nálevka modrá 0,5 l

je odolné proti poškrábání kovovým kuchyňským náčiním

Smaltovaná nálevka modrá 0,5 l

Jak správně používat nádobí Riess

Povrch nádobí rychle dosahuje potřebnou teplotu a umožňuje vařit jídlo zdravě a úsporně.

Nádobí rozehřívejte postupně od nižší teploty k vyšší. 
Před začátkem vaření je důležité přidat trochu tuku nebo tekutiny.  Nikdy neohřívejte nádobí prázdné.

Jakmile tekutina nebo potraviny uvnitř nádoby dosáhnou tu správnou teplotu, je důležité snížit přívod energie
Ohřev můžete vypnout 5 minut před koncem vaření.

Při manipulaci s nádobím je důležité používat chňapky nebo utěrky,  nádobí je během vaření velmi horké.
Pod horké nádobí používejte ochrannou podložku, aby nedošlo k poškození potvrchu nábytku.

Jak pečovat o nádobí Riess

Aby si nádobí Riess zachovalo lesk a bylo jako nové, je důležité dodržovat pár pravidel. 

Nádobí je možné mýt v myčce nádobí na nižší teplotu, ale doporučujeme spíše ruční mytí za použití jemného saponátu nebo speciálního čističe na smaltované nádobí.

Hodně připečené jídlo nechte chvílku odmočit. Nalijte do nádobí trochu teplé vody, případě ji v nádobí přiveďte k varu a nechte vychladnout. Poté šetrně nečistoty odstraňte a důkladně opláchněte. 

Nikdy nelijte studenou vodu do rozpáleného prázdného nádobí. Mohlo by dojít k popraskání povrchu nádobí.

Smaltovaný povrch  nádobí je náchylný k poškození například během prudkého nárazu nebo pádu na zem, kdy může dojít k odskočení skloviny.  Pokud se tak stane z vnější strany nádobí, můžete ho bezpečně dál používat.

Vyrobeno ručně s péčí 

Než vznikne finální výrobek, projde rukama až 40x.  Díky tomu je každé takto vyrobené nádobí  jedinečný originál.

Kolekce zahrnuje barvy od klasické bílé po pastelové odstíny a jemné vzory, které lze vzájemně kombinovat a vytvořit si vlastní styl. 

Smaltovaná nálevka modrá 0,5 l

pastel yellow

Smaltovaná nálevka modrá 0,5 l

pastel turquoise

Smaltovaná nálevka modrá 0,5 l

pastel pink

Smaltovaná nálevka modrá 0,5 l

 pastel green

Smaltovaná nálevka modrá 0,5 l

classic white

Smaltovaná nálevka modrá 0,5 l

pastel blue

Nevybrali jste si z naší široké nabídky?

Nedostupné zboží Riess Vám rádi poptáme a objednáme. Také zajistíme náhradní díly nejen k nádobí Riess, ale také k nádobí Kelomat. Veškerou nabídku Riess si můžete prohlédnout na oficiálních stránkách výrobce www.riess.at . 

Dotazy pište na náš e-mail zahrada.interier@seznam.cz nebo volejte +420 603 187 455.   

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: