Kastrůlek Riess s nálevkou a rukojetí růžový 1 litr

Kód: 1004
789 Kč / ks
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
16.10.2024
Možnosti doručení

Vyšší kastrůlek s dlouhou rukojetí a nálevkou pro přípravu omáček, pudinků, smažení i servírování. Nádobí je určené k úspornému vaření,  můžete ho použít  na jakémkoli typu ohřevu - na indukci, na otevřeném ohni nebo v troubě

Nádobí je odolné proti poškození nožem nebo jiným kuchyňským náčiním. Můžete ho mýt v myčce nádobí na nižší teplotu.

Nelze používat v mikrovlnné troubě. 

Nabízené velikosti:
objem  1 l - výška 11,5 cm, průměr 12 cm,  délka i s rukojetí 25 cm, váha cca 480 g

Vyrobeno ručně v Rakousku.

Riess Emaillegeschirr

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rakouská firma Riess vyrábí kvalitní smaltované nádobí již od roku 1922. V její nabídce naleznete smaltované hrnky, hrnce, pánve, mísy různých tvarů a barev, kolekci nádobí Aromapots a tlakové hrnce Kelomat. 

Díky výrobní technologii, kdy je email nanášen na ocel při teplotě až 840 stupňů, má veškeré nádobí  dlouhou životnost a je velmi odolné proti poškození nožem nebo jiným kuchyňským náčiním. Je vhodné na všechny typy ohřevů (včetně indukce, trouby a kamen), může se mýt v myčce nádobí. Vzhledem ke způsobu výroby ho mohou používat lidé alergičtí na nikl.  

Výhody nádobí:
*100% ekologický a recyklovatelný výrobek
*veškerá výroba probíhá v Evropě (v Rakousku)
*nádobí je vhodné na jakýkoli typ ohřevu (včetně indukce a trouby)
*vhodné pro  úsporné vaření
*rychle se ohřívá a udržuje potraviny déle teplé

*můžete ho umývat v myčce nádobí na nižší teploty
*povrch je odolný vůči poškrábání 
*vhodné pro osoby alergické na nikl
*nádobí má jednolitý povrch (bez pórů)
*nepřejímá pachy jiných potravin
*nádobí má krásné jasné barvy a vysoký lesk, lze ho vzájemně kombinovat
*hodí se do moderní i venkovské kuchyně

Nevýhody nádobí:
*nelze používat v mikrovlnné troubě
*při prudkém nárazu nebo pádu na zem může dojít k odloupnutí vrchní vrstvy smaltu

Při manipulaci s nádobím je důležité používat chňapky nebo utěrky, nádobí může být velmi horké.  Horké nádobí nepokládejte přímo na stůl nebo pracovní desku, vždy použijte podložku, aby nedošlo k poškození povrchu.

Tento typ kastrůlku najde využití v každé  kuchyni. Můžete si v něm ohřát mléko do ranní kávy, polévku k obědu, uvařit ovesnou kaši nebo vanilkovou omáčku ke kynutým buchtičkám. Díky dlouhému držadlu se s nádobím dobře manipuluje a nálevka usnadňuje nalévání. Nádobí je možné zavěsit a mít ho tak vždy po ruce.

305122032_10160592695764766_1073633240963444622_n

Riess (www.riess.at)

  

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: