Pánvička s rukojetí smaltovaná modrá Riess ø 20 cm II. jakost
Kód: 5351/ODL 5351/DRO Zvolte variantuSouvisející produkty

Děrovaná hluboká naběračka ke sbírání pěny a nečistot z polévek, marmelád a šťáv. Hodí se i na...

Prkénko vyrobené z akáciového dřeva využijete na krájení a servírování pečiva,...

Dřevěná vařečka vyrobená z jednoho kusu bukového dřeva s certifikátem FSC®. Na výběr z několika...

Keramická mistička z kolekce Casablanka Blue Stripe je určená na vajíčka, můžete ji ale využít i...

Kastrůlek s jedním uchem a pokličkou k úspornému vaření na jakémkoli typu ohřevu. Můžete bez obav...

Kastrůlek s pokličkou na vaření brambor, těstovin nebo polévek nebo k ohřívání i zapékání. ...

Smaltovaný kastrůlek s dlouhou rukojetí a nálevkou pro přípravu omáček, pudinků, smažení i...

Pekáč na pečení masa, buchet nebo zeleniny. Veškeré nádobí z kolekce Riess je určené pro...

Menší smaltovaná pánvička s dlouhou rukojetí je vhodná na všechny typy ohřevů, hodit...

Nižší smaltovaný pekáček se dvěma uchy se hodí na zapékání pokrmů v troubě, k přípravě...

II. jakost - odlouplý smalt na vnitřní straně ucha (jinak v perfektním stavu) Nižší smaltovaný...

Praktický a krásný doplněk každé kuchyně. Ručně vyráběná naběračka Riess má...
Detailní popis produktu
Rakouská firma Riess vyrábí kvalitní smaltované nádobí již od roku 1922. V její nabídce naleznete smaltované hrnky, hrnce, pánve, mísy různých tvarů a barev, kolekci nádobí Aromapots a tlakové hrnce Kelomat.
Díky výrobní technologii, kdy je email nanášen na ocel při teplotě až 840 stupňů, má veškeré nádobí dlouhou životnost a je velmi odolné proti poškození nožem nebo jiným kuchyňským náčiním. Je vhodné na všechny typy ohřevů (včetně indukce, trouby a kamen), může se mýt v myčce nádobí. Vzhledem ke způsobu výroby ho mohou používat lidé alergičtí na nikl.
Výhody nádobí:
*100% ekologický a recyklovatelný výrobek
*veškerá výroba probíhá v Evropě (v Rakousku)
*nádobí je vhodné na jakýkoli typ ohřevu (včetně indukce a trouby)
*vhodné pro úsporné vaření
*můžete ho umývat v myčce nádobí na nižší teploty
*povrch je odolný vůči poškrábání
*vhodné pro osoby alergické na nikl
*nádobí má jednolitý povrch (bez pórů)
*nepřejímá pachy jiných potravin
*nádobí má krásné jasné barvy a vysoký lesk, lze ho vzájemně kombinovat
*hodí se do moderní i venkovské kuchyně
Nevýhody nádobí:
*nelze používat v mikrovlnné troubě
*při prudkém nárazu nebo pádu na zem může dojít k odloupnutí vrchní vrstvy smaltu
Jakmile tekutina nebo potraviny dosáhnou tu správnou teplotu je důležité snížit přívod energie. Ohřev můžete vypnout 5 minut před koncem vaření (dle typu ohřevu), protože smaltované nádobí si dlouho udržuje potřebnou teplotu a potraviny v něm dojdou.
Při manipulaci s nádobím je důležité používat chňapky nebo utěrky, nádobí/ucha jsou velmi horká. Výhodou však je, že ho můžete vložit do trouby. Také nikdy horké nádobí nepokládejte přímo na stůl nebo pracovní desku, vždy použijte podložku pod hrnec.
Riess (www.riess.at)

Smaltovaný kulatý pekáček s dvěma uchy z kolekce Riess Backemaille Blau se hodí na přípravu...

Smaltovaný pekáč z kolekce Sarah Wiener se hodí do moderní i venkovské kuchyně. ...

Smaltovaný rendlík s dlouhou rukojetí a nálevkou se hodí na smažení, pečení, zapékání...

Kastrůlek s jedním uchem a pokličkou k úspornému vaření na jakémkoli typu ohřevu. Můžete bez obav...

Smaltovaný pekáč s uchy se hodí na smažení, pečení, zapékání na jakémkoli typu ohřevu...

Smaltované mísy Riess mají všestranné využití v kuchyni i v domácnosti. Hodí na přípravu salátů,...

Pekáček v růžovém odstínu na pečení masa, koláčů nebo zeleniny. Hotové jídlo v něm můžete i...

Praktický smaltovaný kastrůlek s nálevkou a jedním ouškem. Ideální pomocník na přípravu těsta -...

Smaltované dózy mohou být použity na skladování suchých potravin, koření, kosmetických solí,...

Praktický smaltovaný džbánek s nálevkou a jedním ouškem využijete k ohřívání tekutin, rozpouštění...

Kulatý smaltovaný pekáč s dvěma uchy na smažení, pečení sladkých i slaných jídel a jejich...

S touto sadou 2 hrnců budete vařit nejen zdravě, ale i úsporně. Nádobí Riess je vhodné na...

Pekáček s dvěma uchy k pečení různých druhů jídel (sladkých i slaných). Doporučujeme zejména k...

Smaltovaný rendlík s dlouhou rukojetí a nálevkou se hodí na smažení, pečení, zapékání...

Smaltované dózy mohou být použity na skladování suchých potravin, koření, kosmetických solí,...

Menší smaltovaná pánvička s dlouhou rukojetí je vhodná na všechny typy ohřevů, hodit...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.