Smaltované umyvadlo Riess Classic White 7 litrů

Kód: 7391
1 190 Kč / ks
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
22.7.2024
Možnosti doručení

Smalt si našel své místo nejen v kuchyni, ale například  také v koupelně. Je to dáno nespornými výhodami tohoto materiálu - neporézní, lesklý a hladký povrch, odolnost vůči bakteriím a špíně, snadná údržba. Toto umyvadlo bylo navrženo bez odtoku, je nutné ho tedy po každém použití vylít.

Nádobu  je možné také využít v kuchyni na servírování salatů a jiných potravin nebo  jako mísu na ovoce a zeleninu.

Veškeré nádobí od společnosti Riess je možné používat na všech typech ohřevů (včetně indukce), lze tak i v této míse ohřívat nebo zapékat pokrmy, případně ohřívat vodu na mytí. 

Rozměry: průměr  40 cm, výška 13 cm, objem 7 litrů, barva bílá

Materiál smalt.

Vyrobeno v Rakousku.

 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rakouská firma Riess vyrábí kvalitní smaltované nádobí již od roku 1922. V její nabídce naleznete smaltované hrnky, hrnce, pánve, mísy různých tvarů a barev, kolekci nádobí Aromapots a tlakové hrnce Kelomat. 

Díky výrobní technologii, kdy je email nanášen na ocel při teplotě až 840 stupňů, má veškeré nádobí  dlouhou životnost a je velmi odolné proti poškození nožem nebo jiným kuchyňským náčiním. Je vhodné na všechny typy ohřevů (včetně indukce, trouby a kamen), může se mýt v myčce nádobí. Vzhledem ke způsobu výroby ho mohou používat lidé alergičtí na nikl.  

Tip: tmavé rýhy na nádobí způsobené kuchyňských náčiním jednoduše odstraníte speciálním čističem Riess nebo jemným tekutým pískem.

Výhody nádobí:
*je vhodné na jakýkoli typ ohřevu (včetně indukce a trouby)
*můžete umývat v myčce nádobí (na nižší teplotu)
*povrch je odolný vůči poškrábání 
*vhodné pro osoby alergické na nikl
*nádobí má jednolitý povrch (bez pórů), dobře se čistí
*nepřejímá pachy jiných potravin
*ekologické nádobí vyrobené v Evropě z lokálních surovin
*100% recyklovatelné

classic-buntpastell

Riess (www.riess.at)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: