Pekáček na vajíčka Riess Flora ø 20 cm
Kód: 9844Související produkty
II. JAKOST pánvička a: drobné tečky na povrchu pánvičky pánvička b: odlouplý smalt pod...
Menší smaltovaná pánvička s dlouhou rukojetí je vhodná na všechny typy ohřevů, hodit...
Nižší pekáček v pastelově žluté barvě má po straně dvě ucha. Hodí se na zapékání pokrmů v troubě,...
Keramická mísa na ovocné a zeleninové saláty nebo k servírování polévek a nákypů. Barva šedá...
Smaltovaný rendlík s dlouhou rukojetí a nálevkou se hodí na smažení, pečení, zapékání...
Smaltovaný kastrůlek Riess se hodí na smažení, pečení, zapékání na jakémkoli typu ohřevu (včetně...
Smaltovaná dózička na máslo nebo sýr. Máslenka más bukové víčko, které se dá použít i jako...
Využití: výroba bytového textilu - ubrusů, utěrek, prostírání nebo oděvních doplňků - šátků,...
Smaltovaná pánvička s dřevěnou rukojetí je vhodná na všechny typy ohřevů, hodit se bude na...
Materiál: nerez Rozměry: 14,5 cm x 12 cm x 2 cm Vyrobeno v ČR. Myjte pouze ručně, nedávejte do...
Smaltovaný kastrůlek s dlouhou rukojetí a nálevkou pro přípravu omáček, pudinků, smažení i...
Dóza s poklopem na česneku nebo cibuli z kolekce Fattoria. Hodí se na uskladnění celého...
Košík ve tvaru slepice upletený z tenkého drátu s patinou využijete jako podnos na vajíčka, různé...
Detailní popis produktu
Rakouská firma Riess vyrábí kvalitní smaltované nádobí již od roku 1922. V její nabídce naleznete smaltované hrnky, hrnce, pánve, mísy různých tvarů a barev, kolekci nádobí Aromapots a tlakové hrnce Kelomat.
Díky výrobní technologii, kdy je email nanášen na ocel při teplotě až 840 stupňů, má veškeré nádobí dlouhou životnost a je velmi odolné proti poškození nožem nebo jiným kuchyňským náčiním. Je vhodné na všechny typy ohřevů (včetně indukce, trouby a kamen), může se mýt v myčce nádobí. Vzhledem ke způsobu výroby ho mohou používat lidé alergičtí na nikl.
Výhody nádobí:
*100% ekologický a recyklovatelný výrobek
*veškerá výroba probíhá v Evropě (v Rakousku)
*nádobí je vhodné na jakýkoli typ ohřevu (včetně indukce a trouby)
*vhodné pro úsporné vaření
*můžete ho umývat v myčce nádobí na nižší teploty
*povrch je odolný vůči poškrábání
*vhodné pro osoby alergické na nikl
*nádobí má jednolitý povrch (bez pórů)
*nepřejímá pachy jiných potravin
*nádobí má krásné jasné barvy a vysoký lesk, lze ho vzájemně kombinovat
*hodí se do moderní i venkovské kuchyně
Nevýhody nádobí:
*nelze používat v mikrovlnné troubě
*při prudkém nárazu nebo pádu na zem může dojít k odloupnutí vrchní vrstvy smaltu
Jakmile tekutina nebo potraviny dosáhnou tu správnou teplotu je důležité snížit přívod energie. Ohřev můžete vypnout 5 minut před koncem vaření (dle typu ohřevu), protože smaltované nádobí si dlouho udržuje potřebnou teplotu a potraviny v něm dojdou.
Při manipulaci s nádobím je důležité používat chňapky nebo utěrky, nádobí/ucha jsou velmi horká. Výhodou však je, že ho můžete vložit do trouby. Také nikdy horké nádobí nepokládejte přímo na stůl nebo pracovní desku, vždy použijte podložku pod hrnec.
Riess (www.riess.at)
Smaltovaný kastrůlek s dlouhou rukojetí a nálevkou pro přípravu omáček, pudinků, smažení i...
Praktický smaltovaný džbánek s nálevkou a jedním ouškem využijete k ohřívání tekutin, rozpouštění...
Smaltované mísy se hodí na přípravu salátů, těst nebo servírování polévky. Můžete v nich i...
Smaltovaný kastrůlek s dlouhou rukojetí a nálevkou pro přípravu omáček, pudinků, smažení i...
Kastrůlek se dvěma uchy v pastelově růžové využijete na zapékání pokrmů v troubě, k vaření...
Smaltovaný kastrůlek s odměrkou, nálevkou a jedním uchem využijete nejen k odměřování tekutin,...
Smaltovaný kastrůlek s dlouhou rukojetí a nálevkou pro přípravu omáček, pudinků, smažení i...
Praktický a krásný doplněk každé kuchyně. Ručně vyráběná děrovaná naběračka má...
II. jakost - vada na glazuře v jednom místě (viz foto) Ručně vyráběná děrovaná plochá...
Nádobí vysoké kvality z kolekce "Dirndl" se vyznačuje barvami s vysokým leskem a potiskem...
Tato kolekce se vyznačujeme nádhernými barvami a vysokým leskem. Nádobí je dozdobeno bílými...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.