Pekáč smaltovaný Riess růžový 26/17 cm

Kód: 1020
1 190 Kč / ks
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
13.11.2024
Možnosti doručení

Pekáček s dvěma uchy k pečení různých druhů jídel (sladkých i slaných). Doporučujeme zejména k pečení plněných buchet nebo focacci. Materiál se rychle prohřívá na potřebnou teplotu, dobře vede teplo a hotové pokrmy mají křupový povrch a jsou vláčné uvnitř.

Rozměry: šířka 26 cm x 17 cm, výška 5 cm,  barva starorůžová lesklá/smetanová

Nádobí je vhodné na všechny typy povrchů včetně indukce.

Vyrobeno ručně v Rakousku.

 

Riess Emaillegeschirr

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rakouská firma Riess vyrábí kvalitní smaltované nádobí již od roku 1922. V její nabídce naleznete smaltované hrnky, hrnce, pánve, mísy různých tvarů a barev, kolekci nádobí Aromapots a tlakové hrnce Kelomat. 

Díky výrobní technologii, kdy je email nanášen na ocel při teplotě až 840 stupňů, má veškeré nádobí  dlouhou životnost a je velmi odolné proti poškození nožem nebo jiným kuchyňským náčiním. Je vhodné na všechny typy ohřevů (včetně indukce, trouby a kamen), může se mýt v myčce nádobí. Vzhledem ke způsobu výroby ho mohou používat lidé alergičtí na nikl.  

Výhody nádobí:
*100% ekologický a recyklovatelný výrobek
*veškerá výroba probíhá v Evropě (v Rakousku)
*nádobí je vhodné na jakýkoli typ ohřevu (včetně indukce a trouby)
*vhodné pro  úsporné vaření

*můžete ho umývat v myčce nádobí na nižší teploty
*povrch je odolný vůči poškrábání 
*vhodné pro osoby alergické na nikl
*nádobí má jednolitý povrch (bez pórů)
*nepřejímá pachy jiných potravin
*nádobí má krásné jasné barvy a vysoký lesk, lze ho vzájemně kombinovat
*hodí se do moderní i venkovské kuchyně

Nevýhody nádobí:
*nelze používat v mikrovlnné troubě
*při prudkém nárazu nebo pádu na zem může dojít k odloupnutí vrchní vrstvy smaltu

Jakmile tekutina nebo potraviny  dosáhnou tu správnou teplotu je důležité snížit přívod energie. Ohřev můžete vypnout 5 minut před koncem vaření (dle typu  ohřevu), protože smaltované nádobí si dlouho udržuje potřebnou teplotu a potraviny v něm dojdou.

Při manipulaci s nádobím je důležité používat chňapky nebo utěrky, nádobí/ucha  jsou velmi horká. Výhodou však je, že ho můžete vložit do trouby. Také nikdy horké nádobí nepokládejte přímo na stůl nebo pracovní desku, vždy použijte podložku pod hrnec.

Riess Emaillegeschirr

294818297_10160508625214766_5752803022016403394_n293515456_10160499516734766_3018585875785039478_n

Riess (www.riess.at)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: