• 1 z 4
 

Pekáček černý

 

Tento typ nádobí je populární  zejména na horách, kdy Vám vybrané jídlo přinesou přímo v pekáčku. Můžete v něm  zapékat zeleninu, nákypy nebo servírovat trhanec s jablečnou omáčkou. Nádobí lze použít na jakémkoli typu ohřevu (včetně indukce a kamen). Lze mýt v myčce nádobí.

Barva černá s vysokým leskem.

Rozměry: 
výška 3,5 cm, průměr 23,5 cm, délka s uchy 29 cm
výška 5 cm, průměr 16,5 cm, délka s uchy 21 cm
výška 3,5 cm, průměr 16,5 cm, délka s uchy 22 cm

Velikost si prosím vyberte v košíku.

Vyrobeno ručně v Rakousku. 

od 709 Kč / ks
Značka Riess
Kategorie smaltované nádobí Riess
Zvolte variantu
Pekáček černý Kód produktu 4006/A A: pekáč 16,5 x 5 cm Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do: 6.12.2021
709 Kč / ks
   
Pekáček černý Kód produktu 4006/A2 A: pekáč 16,5 x 3,5 cm Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do: 6.12.2021
749 Kč / ks
   
CLASSIC Schwarzemaille Schlemmerpfanne 16 30cm 0595 022 0600 022 0601 022 0602 022 0603 022 Kód produktu 4006/A3 A: pekáč 29 cm Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do: 6.12.2021
1 089 Kč / ks
   
 

Rakouská firma Riess vyrábí kvalitní smaltované nádobí již od roku 1922. V její nabídce naleznete smaltované hrnky, hrnce, pánve, mísy různých tvarů a barev, kolekci nádobí Aromapots a tlakové hrnce Kelomat. 

Díky výrobní technologii, kdy je email nanášen na ocel při teplotě až 840 stupňů, má veškeré nádobí  dlouhou životnost a je velmi odolné proti poškození nožem nebo jiným kuchyňským náčiním. Je vhodné na všechny typy ohřevů (včetně indukce, trouby a kamen), může se mýt v myčce nádobí. Vzhledem ke způsobu výroby ho mohou používat lidé alergičtí na nikl.  

Výhody nádobí:

*je vhodné na jakýkoli typ ohřevu (včetně indukce a trouby)
*můžete umývat v myčce nádobí
*povrch je odolný vůči poškrábání 
*vhodné pro osoby alergické na nikl
*nádobí má jednolitý povrch (bez pórů)
*nepřejímá pachy jiných potravin

banner-start_s04

Riess (www.riess.at)

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.