Odpěňovačka Riess smaltovaná žlutá ø 12 cm

Kód: 994/C646
619 Kč / ks
Skladem (4 ks)
Můžeme doručit do:
23.7.2024
Možnosti doručení

Ručně vyráběná děrovaná plochá odpěňovačka má žlutou barvou s černým lemováním a je určená k odstraňování nečistot z polévek, marmelád nebo  k vyndávání potravin vařených ve vodě (sladkých i slaných knedlíků, vajíček, zeleniny atd.)  

Nákupem získáte krásný kousek, který bude ozdobou každé kuchyně. Můžete ji snadno zavěsit a mít ji tak vždy po ruce.

Rozměry:
průměr 12 cm, délka rukojeti 30 cm, celková délka cca 42 cm

 Vyrobeno ručně v Rakousku.

Riess-Shop-Logo

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rakouská firma Riess vyrábí kvalitní smaltované nádobí již od roku 1922. V její nabídce naleznete smaltované hrnky, hrnce, pánve, mísy různých tvarů a barev, kolekci nádobí Aromapots a tlakové hrnce Kelomat. 

Díky výrobní technologii, kdy je email nanášen na ocel při teplotě až 840 stupňů, má veškeré nádobí  dlouhou životnost a je velmi odolné proti poškození nožem nebo jiným kuchyňským náčiním. Je vhodné na všechny typy ohřevů (včetně indukce, trouby a kamen), může se mýt v myčce nádobí. Vzhledem ke způsobu výroby ho mohou používat lidé alergičtí na nikl.  

Výhody nádobí:
*100% ekologický a recyklovatelný výrobek
*veškerá výroba probíhá v Evropě (v Rakousku)
*nádobí je vhodné na jakýkoli typ ohřevu (včetně indukce a trouby)
*můžete ho umývat v myčce nádobí na nižší teploty
*povrch je odolný vůči poškrábání 
*vhodné pro osoby alergické na nikl
*nádobí má jednolitý povrch (bez pórů)
*nepřejímá pachy jiných potravin
*nádobí má krásné jasné barvy a vysoký lesk 
*hodí se do moderní i venkovské kuchyně

Nevýhody: 
*při pádu nádobí na zem nebo prudkém nárazu může dojít k odloupnutí vrchní vrstvy smaltu
*nádobí není vhodné do mikrovlnné trouby

Riess-Shop-Logo

302589778_10160592695689766_7420176952895001659_n

Riess (www.riess.at)

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: