Malý dřevěný váleček reliéf vánoční strom
Kód: 5209Související produkty

MOTIV "Polish folk patern" - ornamenty květin a listů Dřevěný váleček na výrobu originálních...

Razítko pro ozdobu sušenek, výrobu dekorací a dalších ozdob. Pro pečení je nutné používat pouze...

Váleček s několika motivy - sněhové vločky, srdíčka, les a lesní zvířata, folklór Dřevěný...

MOTIV krávy a nápis Moo! Malý dřevěný váleček na výrobu originálních sušenek, keksů nebo ozdob...

MOTIV "POLSKÝ FOLKLÓR" - zvířátka, les, ptáčci, stromy, ozdobné květy Dřevěný váleček na výrobu...

Dřevěné srdíčko k výrobě závěsných girland, svátečních věnců nebo jako ozdoba na stromeček. Tato...

Vykrajovátko ve tvaru hvězdy s vroubky z pocínovaného plechu. Rozměr 6x6 cm, výška 1,6 cm....

Červená jeřabina k ozdobení svátečních věnců, svícnů nebo dárků. Materiál: pěnová guma, plast...

MOTIV vánoční - vločky, sob, sněhulák, hvězdy, ozdoby, stromek, perníček, cesmína Váleček na...

MOTIV sněhové vločky, smrček, hvězdy Malý dřevěný váleček na výrobu originálních sušenek, keksů...

Nerezové vykrajovátko na perníčky a jiné cukroví ve tvaru chaloupky. Doporučujeme zkombinovat s...

Nerezové vykrajovátko na perníčky a jiné cukroví ve tvaru kapličky. Doporučujeme zkombinovat s...

Zimní a vánoční motiv - jeleni, hvězdy, stromky, ptáčci, srdce, květiny, vločky S pomocí tohoto...

Motiv vločky S pomocí tohoto válečku vytvoříte originální cukroví nebo sušenky. ...

Malý dřevěný váleček na výrobu originálních sušenek, keksů nebo ozdob na dorty. Válek od nás...

Nerezová vykrajovátka na výrobu vánočního nebo velikonočního cukroví a ozdob. Druh...
Detailní popis produktu
Jak pracovat s těstem:
Vzory nejlépe vyniknout na těstě bez kypřícího prášku a jedlé sody, a na hmotách z marcipánu a potahových hmot na dorty.
Těsto na sušenky se nejprve rozválí na plát o síle 0,5 cm pomocí hladkého válečku, poté se pomocí ozdobného válečku silně vytlačí vzor do těsta. Před vložením do trouby doporučujeme hotové sušenky vložit na 20 minut do chladu a lehce poprášit moučkovým cukrem nebo hladkou moukou.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.