Novinka Efekt lupa
  • 1 z 6
 

Forma na kynutí chleba

 

Formy z dřevité celulózy na dokynutí těsta z kvásků i z droždí. 

Rozměry:
500 g - průměr 21 cm, vnitřní průměr 18 cm, výška 7 cm
1 kg - průměr 25,5 cm, vnitřní průměr 23 cm, výška 6,5 cm
2 kg - průměr 30 cm, vnitřní průměr 27 cm, výška 7,5 cm

Barva: smetanová

Vyrobeno v Německu.

 

od 319 Kč / ks
Kategorie pečení chleba
Zvolte variantu
Forma na kynutí chleba Kód produktu 2116/0-5 Velikost: 0,5 kg průměr 18 cm Skladem (3 ks)
Můžeme doručit do: 1.10.2020
319 Kč / ks
   
Forma na kynutí chleba Kód produktu 2116/1 K Velikost: 1 kg průměr 22 cm Skladem (3 ks)
Můžeme doručit do: 1.10.2020
339 Kč / ks
   
Forma na kynutí chleba Kód produktu 2116/2 K Velikost: 2 kg průměr 28 cm Skladem (4 ks)
Můžeme doručit do: 1.10.2020
390 Kč / ks
   
 

Formy se vyrábějí v Německu ze 100% přírodních materiálů. Jako materiál se používá smrková dřevo.  Celulóza je smíchána s vodou a za pomoci vysokého tlaku je v příslušné formě voda vytlačena a ošatka vytvarována do požadovaného tvaru se vzorem nebo bez vzoru. Následně se ošatky důkladně suší, vyleští a jsou připraveny k prodeji.

Součástí smrkového dřeva je lignin,  při výrobě působí jako přírodní lepidlo. Během sušícího procesu se na ošatkách mohou objevovat žlutohnědé skvrny, které jsou známkou přítomnosti ligninu. Není to na závadu. Je to důkazem toho, že se jedná o zcela přírodní výrobek vyrobený s ohledem na ochranu přírody, bez použití chemikálií.

Ošatky jsou vhodné i na vlhčí druhy těst, formu stačí lehce vysypat moukou. Nikdy se v nich nesmí chleba péct.  Po použití stačí ošatku suchým kartáčem zbavit mouky a uložit na suché místo. Pokud je ošatka od těsta vlhká, necháme ji oschnout (lze ji vysušit i v troubě při velmi nízké teplotě).

Výhody:
*100% přírodní materiál
*vhodné na kynutí těsta z kvasu i droždí
*originální výsledný tvar pečeného chleba
*skladné
*nenáročné na údržbu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.