Dóza na máslo
Kód: 657Související produkty

Tyto skleničky na krátké nožce z dílny La Rochére jsou zdobené ornamenty a jsou vyrobené z...

Spojky k proudložení délky vyměnitelných lanek a spojení dvou lanek dohromady. Využijete zejména...

Velký keramický džbán na mléko nebo smetanu, v bílé barvě a s nápisem a obrázkem krávy. Je vhodný...

Plochý nůž na nabírání a roztírání másla. Skvělý doplněk každého prostřeného stolu. ...

Nůž na odlamování tvrdého sýra italského typu. Celková délka 11,5 cm. Materiál nerez a bukové...

Krásná smaltovaná dóza na máslo, které díky praktickému dřevěnému víčku zůstane déle čerstvé....

Sáček vyrobený z velmi jemného plátna z biobavlny k výrobě domácích sýrů, mléka z ořechů, máku,...

Skleněné dózy mají široké uplatnění v domácnosti. Dají se využít k uskladnění sušených plodin...

Dřevěný váleček na výrobu širších těstovin typu fettucine. Fettuccine jsou dlouhé ploché...

Skleněný hrnek s nápisem Feulle de Thé z kvalitního silného skla je určený na horké nápoje - čaj,...

Hranatá miska z kolekce Frisa od Costa Nova. Vhodná na servírování dipů, ochucených...

Hluboký talíř bílý s modrým lemováním z kolekce Beja od Costa Nova. Nádobí z této kolekce je...

Dřevěné formy s ozdobným dnem nabízíme ve velikostech 125 g, 250 g a 500 g. Lze je...

Smaltovaná máslenka s bukovým víčkem, které se dá použít i jako talířek. Do této máslenky se...

Keramická miska z kolekce Mynte Vanilla na servírování jogurtů, ovesných kaší, pomazánek...

Skleničky s korkovým víčkem z kolekce Delice od La Rochere jsou určené na uskladnění koření,...
Detailní popis produktu
Francouzská společnost La Rochère vyrábí umělecké sklo více jak 500 let. Výrobky z této sklárny se vyznačují vysokou kvalitou, odolností a elegantním designem ve francouzském stylu.
Nádobí je možné mýt v myčce nádobí. Je třeba se pouze vyvarovat prudkých změn teplot, aby nedošlu k puknutí skla.
Pro sklo s vytlačenými motivy je charakteristická svislá čára, která zůstává na skle, po jeho vyjmutí z formy.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.