Embosovaný váleček vzor kávová zrna
Kód: 5234Související produkty
Detailní popis produktu
Jak pracovat s těstem:
Vzory nejlépe vyniknout na těstě bez kypřícího prášku a na hmotách na dorty z marcipánu a fondánu.
Těsto se nejprve rozválí na plát cca 0,5 cm pomocí hladkého válečku, poté se pomocí ozdobného válečku silně vytlačí vzor do těsta. Před vložením do trouby doporučujeme připravené sušenky vložit do chladu alespoň na 20 minut a lehce poprášit moučkovým cukrem nebo hladkou moukou.
Údržba:
Po použití váleček očistěte od mouky a těsta pomocí jemného kartáčku, namáčejte minimálně. Pokud použijete vodu, je třeba nechat váleček důkladně vyschnout a poté potřít rostlinným olejem. Tak Vám vydrží co nejdéle.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.