Kastrůlek Riess Pastel Blue 1500 ml
Kód: 1012Související produkty
Vyšší kastrůlek s dlouhou rukojetí a nálevkou pro přípravu omáček, pudinků, smažení i...
Kastrůlek se dvěma uchy v pastelově růžové využijete na zapékání pokrmů v troubě, k vaření...
Praktický a krásný doplněk každé kuchyně. Ručně vyráběná naběračka Riess má bílou barvou s černým...
Plechový kastrůlek s jedním ouškem využijete jako hrnek na nápoje - bílou kávu, čaj a...
Praktický a krásný doplněk každé kuchyně. Ručně vyráběná naběračka Riess má...
Pekáč na pečení masa, buchet nebo zeleniny. Veškeré nádobí z kolekce Riess je určené pro...
Dřevěná hlubší vařečka vyrobená z jednoho kusu bukového dřeva s certifikátem FSC®. Lze ji...
Menší dřevěné prkénko s rukojetí na krájení zeleniny nebo pečiva je vyrobené z jednoho kusu...
Smaltovaný kastrůlek s dlouhou rukojetí a nálevkou pro přípravu omáček, pudinků, smažení i...
Smaltovaný kastrůlek s dlouhou rukojetí a nálevkou pro přípravu omáček, pudinků, smažení i...
Smaltovaný hrnek s jedním ouškem využijete jako hrnek na nápoje - bílou kávu, čaj a...
Smaltovaný kastrůlek vhodný pro úsporné vaření. Kvalitní materiál zaručuje rychlé prohřátí a...
Detailní popis produktu
Rakouská firma Riess vyrábí kvalitní smaltované nádobí již od roku 1922. V její nabídce naleznete smaltované hrnky, hrnce, pánve, mísy různých tvarů a barev, kolekci nádobí Aromapots a tlakové hrnce Kelomat.
Díky výrobní technologii, kdy je email nanášen na ocel při teplotě až 840 stupňů, má veškeré nádobí dlouhou životnost a je velmi odolné proti poškození nožem nebo jiným kuchyňským náčiním. Je vhodné na všechny typy ohřevů (včetně indukce, trouby a kamen), může se mýt v myčce nádobí. Vzhledem ke způsobu výroby ho mohou používat lidé alergičtí na nikl.
Výhody nádobí:
*100% ekologický a recyklovatelný výrobek
*veškerá výroba probíhá v Evropě (v Rakousku)
*nádobí je vhodné na jakýkoli typ ohřevu (včetně indukce a trouby)
*vhodné pro úsporné vaření
*můžete ho umývat v myčce nádobí na nižší teploty
*povrch je odolný vůči poškrábání
*vhodné pro osoby alergické na nikl
*nádobí má jednolitý povrch (bez pórů)
*nepřejímá pachy jiných potravin
*nádobí má krásné jasné barvy a vysoký lesk, lze ho vzájemně kombinovat
*hodí se do moderní i venkovské kuchyně
Nevýhody nádobí:
*nelze používat v mikrovlnné troubě
*při prudkém nárazu nebo pádu na zem může dojít k odloupnutí vrchní vrstvy smaltu
Jakmile tekutina nebo potraviny dosáhnou tu správnou teplotu je důležité snížit přívod energie. Ohřev můžete vypnout 5 minut před koncem vaření (dle typu ohřevu), protože smaltované nádobí si dlouho udržuje potřebnou teplotu a potraviny v něm dojdou.
Při manipulaci s nádobím je důležité používat chňapky nebo utěrky, nádobí/ucha jsou velmi horká. Výhodou však je, že ho můžete vložit do trouby. Také nikdy horké nádobí nepokládejte přímo na stůl nebo pracovní desku, vždy použijte podložku pod hrnec.
Riess (www.riess.at)
Smaltovaná miska na oblíbené müsli, jogurt, k přípravě těsta nebo k zapékaní. V mističce můžete...
Kulaté smaltované pekáčky různých velikostí jsou skvělé na smažení řízků, koblih, donutů, k...
Smaltovaná forma na velkou bábovku nebo nákyp. Nádobí je vhodné na všechny typy...
Smaltovaný pekáč z kolekce Riess Classic na pečení masa, zeleniny nebo sladkých buchet a nákypů....
Pekáč se hodí na smažení, pečení, zapékání na jakémkoli typu ohřevu (včetně otevřeného ohně i...
Kastrůlek s pokličkou na vaření brambor, těstovin nebo polévek. Poklička a horní...
Smaltované mísy jsou ideální na přípravu těst nebo servírování ovocných a zeleninových salátů....
Smaltovaný hrnec vhodný pro úsporné vaření. Kvalitní materiál zaručuje rychlé prohřátí a dosažení...
Velkou smaltovanou mísu využijete na přípravu těst nebo servírování ovocných a zeleninových...
Kastrůlek se dvěma uchy v pastelově růžové využijete na zapékání pokrmů v troubě, k vaření...
Smaltovaná mistička s dvěma uchy v pastelově růžovém odstínu. Miska má univerzální použití....
Kastrůlek s dlouhou rukojetí a nálevkou se hodí na smažení, pečení, zapékání na...
Smaltovaná mísa se dvěma uchy na přípravu těst, k servírování polévek nebo salátů. Mísu můžete...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.