Kastrůlek s pokličkou Riess DIRNDL modrý puntík 1 l ø 16 cm

Kód: 7954
1 339 Kč / ks
Skladem (1 ks)
Možnosti doručení

Kastrůlek s pokličkou na vaření brambor, těstovin nebo polévek.   Poklička a horní okraj nádoby jsou ozdobeny stříbrným chromovým páskem

Rozměry:
objem 1 litr - výška 8 cm, průměr 16 cm

Barva: lesklá tmavě modrá s bílými puntíky/bílá

Nádobí je velmi odolné proti poškození nožem nebo jiným kuchyňským náčiním. Je vhodné na všechny typy ohřevů (včetně indukce, trouby a kamen), může se mýt v myčce nádobí. 

Nelze používat v mikrovlnné troubě.

Vyrobeno ručně v Rakousku.

Riess-Shop-Logo

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rakouská firma Riess vyrábí kvalitní smaltované nádobí již od roku 1922. V její nabídce naleznete smaltované hrnky, hrnce, pánve, mísy různých tvarů a barev, kolekci nádobí Aromapots a tlakové hrnce Kelomat. 

Díky výrobní technologii, kdy je email nanášen na ocel při teplotě až 840 stupňů, má veškeré nádobí  dlouhou životnost a je velmi odolné proti poškození nožem nebo jiným kuchyňským náčiním. Je vhodné na všechny typy ohřevů (včetně indukce, trouby a kamen), může se mýt v myčce nádobí. Vzhledem ke způsobu výroby ho mohou používat lidé alergičtí na nikl.  

Výhody nádobí:
*100% ekologický a recyklovatelný výrobek
*veškerá výroba probíhá v Evropě (v Rakousku)
*nádobí je vhodné na jakýkoli typ ohřevu (včetně indukce a trouby)
*vhodné pro  úsporné vaření

*můžete ho umývat v myčce nádobí na nižší teploty
*povrch je odolný vůči poškrábání 
*vhodné pro osoby alergické na nikl
*nádobí má jednolitý povrch (bez pórů)
*nepřejímá pachy jiných potravin
*nádobí má krásné jasné barvy a vysoký lesk, lze ho vzájemně kombinovat
*hodí se do moderní i venkovské kuchyně

Nevýhody nádobí:
*nelze používat v mikrovlnné troubě
*při prudkém nárazu nebo pádu na zem může dojít k odloupnutí vrchní vrstvy smaltu

Nádobí Riess je vhodné pro úsporné vaření. Jakmile tekutina nebo potraviny uvnitř hrnce dosáhnou tu správnou teplotu a poklička začně poskakovat, je důležité snížit přívod energie. Ohřev můžete vypnout 5 minut před koncem vaření (dle typu  ohřevu), protože smaltované nádobí si dlouho udržuje potřebnou teplotu a potraviny v něm dojdou.

Při manipulaci s nádobím je důležité používat chňapky nebo utěrky, nádobí/ucha  jsou velmi horká. Výhodou však je, že ho můžete vložit do trouby. Také nikdy horké nádobí nepokládejte přímo na stůl nebo pracovní desku, vždy použijte podložku pod hrnec.

 

20049_-_Gemuesesieb-2_1920x1920

Riess (www.riess.at)

  

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: