Velký plechový tác z kolekce MasterClass s nepřilnavým povrchem na pečení baget, chleba nebo...
Hranaté formy v různých velikostech jsou skvělé na pečení chleba, nákypů z masa a zeleniny...
Perforovaná forma na pečení koláčů a quiche s nepřilnavým povrchem. Z kolekce CRUSTY BAKE od...
Perforovaná kulatá forma na pečení vyšších koláčů, chlebů a nákypů z masa a zeleniny. Z kolekce...
Bavlněné ochranné návleky na ošatky z dřevité celulózy. Používá se před vložením těsta do ošatky....
Velká hranatá forma na dokynutí těsta na chleba z kvasu i z droždí. Před vložením těsta do ošatky...
Perforovaná forma na pečení nebo rozpékání francouzských baget. Z kolekce CRUSTY BAKE od...
Plochý nůž na nabírání a roztírání másla. Skvělý doplněk každého prostřeného stolu. Materiál:...
Tato prkénka jsou vyrobená z akáciového dřeva a každý kus je originál. Hodí se na krájení a...
Luxusní smaltovaný chlebník s chromovým madlem vynikne v každé kuchyni. Materiál: smalt...
Dřevěné prkénko využijete na vkládání chleba nebo pizzy do kamen, trouby nebo grilu. Můžete ho...
Dřevěná síta na nakypření mouky nebo moučkového cukru a kakaa. Nám se osvědčila i na prosívání...
Formy z dřevité celulózy na dokynutí těsta z kvásků i z droždí. Rozměry: 500 g - průměr 21 cm,...
Kulatá forma z dřevité celulózy na dokynutí chleba a baget. Doporučujeme zejména na těsta...
Hranatá forma z dřevité celulózy na kynutí chleba z kvasu. Se vzorem preclíku, vhodná na chleba...
Kulatá forma na kynutí chleba a baget. Ideální zejména pro těsta zadělávaná kváskem. Před...
Prkénko z pevného akáciového dřeva ke krájení a servírování pokrmů. Prkénko je možné zavěsit za...
Smaltovaný pečící hrnec z kolekce Aromapot od společnosti Riess má univerzální využití v...
Oválná ošatka z vrbového proutí je určená na kynutí kváskového i bílého chleba nebo baget....
Keramická forma s uchy v bílé barvě na pečení moučníků a slaných jídel. Lze využít i na...
Ošatka z vrbového proutí je určená na kynutí kváskového i bílého chleba. Rozměry:ošatka na...
Nastavení