Kastrůlek Riess Classic Turquoise s nálevkou ø 14 cm 1,7 l
Kód: 6665Související produkty
Smaltovaný kastrůlek s dlouhou rukojetí a nálevkou pro přípravu omáček, pudinků, smažení i...
Praktický a krásný doplněk každé kuchyně. Ručně vyráběná naběračka Riess má...
Univerzální smaltovaný kastrůlek Riess s nálevkou a jedním uchem využijete k přípravě těst,...
Praktický smaltovaný džbánek s nálevkou a jedním ouškem využijete k ohřívání tekutin, rozpouštění...
Smaltovaný kastrůlek s dlouhou rukojetí a nálevkou pro přípravu omáček, pudinků, smažení i...
Detailní popis produktu
Proč si pořídit nádobí Riess
100% ekologický a recyklovatelný výrobek s dohledatelným původem
materiál na výrobu se získává z lokálních surovin, nádobí se vyrábí v továrně Riess v Rakouskucelý proces výroby probíhá ručně, každý kus je jedinečný originál
nádobí je vhodné na jakýkoli typ ohřevu
včetně indukce, otevřeného ohně, trouby a griluelegantní design s jasnými barvami a vysokým leskem
hodí se do moderní i venkovské kuchyně, ale i na kempovánívhodné pro úsporné a zdravé vaření
povrch nádobí se rychle rozehřívá a dlouho si udržuje požadovanou teplotusnadno se čistí, lze mýt v myčce nádobí
má jednolitý antibakteriální povrch bez pórů
nepřejímá pachy jiných potravin a mohou ho používat osoby alergické na niklje odolné proti poškrábání kovovým kuchyňským náčiním
Vyrobeno ručně s péčí
Než vznikne finální výrobek, projde rukama až 40x. Díky tomu je každé takto vyrobené nádobí jedinečný originál.
Jak správně používat nádobí Riess
Povrch nádobí rychle dosahuje potřebnou teplotu a umožňuje vařit jídlo zdravě a úsporně.
Nádobí rozehřívejte postupně od nižší teploty k vyšší.
Před začátkem vaření je důležité přidat trochu tuku nebo tekutiny. Nikdy neohřívejte nádobí prázdné.
Jakmile tekutina nebo potraviny uvnitř nádoby dosáhnou tu správnou teplotu, je důležité snížit přívod energie.
Ohřev můžete vypnout 5 minut před koncem vaření.
Při manipulaci s nádobím je důležité používat chňapky nebo utěrky, nádobí je během vaření velmi horké.
Pod horké nádobí používejte ochrannou podložku, aby nedošlo k poškození potvrchu nábytku.
Jak pečovat o nádobí Riess
Aby si nádobí Riess zachovalo lesk a bylo jako nové, je důležité dodržovat pár pravidel.
Nádobí je možné mýt v myčce nádobí na nižší teplotu, ale doporučujeme spíše ruční mytí za použití jemného saponátu nebo speciálního čističe na smaltované nádobí.
Hodně připečené jídlo nechte chvílku odmočit. Nalijte do nádobí trochu teplé vody, případě ji v nádobí přiveďte k varu a nechte vychladnout. Poté šetrně nečistoty odstraňte a důkladně opláchněte.
Nikdy nelijte studenou vodu do rozpáleného prázdného nádobí. Mohlo by dojít k popraskání povrchu nádobí.
Smaltovaný povrch nádobí je náchylný k poškození například během prudkého nárazu nebo pádu na zem, kdy může dojít k odskočení skloviny. Pokud se tak stane z vnější strany nádobí, můžete ho bezpečně dál používat.
Kolekce zahrnuje barvy od klasické bílé po pastelové odstíny a jemné vzory, které lze vzájemně kombinovat a vytvořit si vlastní styl.
Historie rodinné firmy Riess sahá až do roku 1550, kdy bylo vyrobeno první nádobí v městečku Ybbsitz v Rakousku. Výroba vysoce kvalitního posmaltovaného nádobí začala v roce 1922 a pokračuje již po 9 generací.
V nabídce najdete smaltované hrnky, kastrůlky, hrnce, pánve, mísy různých tvarů a barev, kolekci nádobí Aromapots a tlakové hrnce Kelomat.
Díky výrobní technologii, kdy je smalt nanášen na ocel při teplotě až 840 stupňů, má veškeré nádobí dlouhou životnost.
Suroviny pro výrobu nádobí (kov, sklo, voda) se získávají z místních zdrojů a továrna neprodukuje žádné CO2, protože využívání vlastní hydroelektrárnu.
Nevybrali jste si z naší široké nabídky?
Nedostupné zboží Riess Vám rádi poptáme a objednáme. Také zajistíme náhradní díly nejen k nádobí Riess, ale také k nádobí Kelomat. Veškerou nabídku Riess si můžete prohlédnout na oficiálních stránkách výrobce www.riess.at .
Dotazy pište na náš e-mail zahrada.interier@seznam.cz nebo volejte +420 603 187 455.
Vyšší kastrůlek s dlouhou rukojetí a nálevkou pro přípravu omáček, pudinků, smažení i...
Smaltovaný kastrůlek s odměrkou, nálevkou a jedním uchem využijete nejen k odměřování tekutin,...
Univerzální smaltovaný kastrůlek Riess s nálevkou a jedním uchem využijete k přípravě těst,...
Smaltovaný kastrůlek s dlouhou rukojetí a nálevkou pro přípravu omáček, pudinků, smažení i...
Smaltovaný kastrůlek s dlouhou rukojetí a nálevkou pro přípravu omáček, pudinků, smažení i...
Kastrůlek s pokličkou na vaření brambor, těstovin nebo polévek nebo k ohřívání i zapékání. ...
Smaltovaná mísa se dvěma uchy na přípravu těst, k servírování polévek nebo salátů. Mísu můžete...
Smaltovaný pekáč s uchy se hodí na smažení, pečení, zapékání na jakémkoli typu ohřevu...
Praktický smaltovaný kastrůlek s nálevkou a jedním ouškem. Ideální pomocník na přípravu těsta -...
Jemný čistič ve formě tekutého písku na veškeré nádobí značky Riess. Pomáhá odstraňovat černý...
Smaltovaný pekáč na pečení masa, buchet, koláčů nebo zeleniny. Jídlo v něm můžete...
Tato kolekce se vyznačujeme nádhernými barvami a vysokým leskem. Nádobí je dozdobeno bílými...
Velkou smaltovanou mísu využijete na přípravu těst nebo servírování ovocných a zeleninových...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.