Kastrůlek s pokličkou Riess DIRNDL modrý puntík 1 l ø 16 cm
Kód: 7954Související produkty
Dřevěná vařečka vyrobená z jednoho kusu bukového dřeva s certifikátem FSC®. Na výběr z několika...
Tato kolekce se vyznačujeme nádhernými barvami a vysokým leskem. Nádobí je dozdobeno bílými...
Silnější pletená podložka je určená pod horké hrnce a pekáče. Tento odstín má sytě fialovou barvu...
Jemný čistič ve formě tekutého písku na veškeré nádobí značky Riess. Pomáhá odstraňovat černý...
Smaltovaná bandaska na mléko, horkou polévku nebo třeba na lesní jahody a borůvky. Nádobí je...
Smaltovaná kulatá dóza je určená nejen na skladování a přenášení jídla, ale potraviny je...
Smaltovaná kulatá dóza je určená nejen na skladování a přenášení jídla, ale potraviny je...
Smaltované talíře z kolekce CLASSIC WHITE jsou lehké, elegantní a dobře se čistí. Díky použitému...
Malý dřevěný váleček na výrobu originálních sušenek, keksů nebo ozdob na dorty. Válek od nás...
Nádobí vysoké kvality z kolekce "Dirndl" se vyznačuje barvami s vysokým leskem a potiskem...
Detailní popis produktu
Rakouská firma Riess vyrábí kvalitní smaltované nádobí již od roku 1922. V její nabídce naleznete smaltované hrnky, hrnce, pánve, mísy různých tvarů a barev, kolekci nádobí Aromapots a tlakové hrnce Kelomat.
Díky výrobní technologii, kdy je email nanášen na ocel při teplotě až 840 stupňů, má veškeré nádobí dlouhou životnost a je velmi odolné proti poškození nožem nebo jiným kuchyňským náčiním. Je vhodné na všechny typy ohřevů (včetně indukce, trouby a kamen), může se mýt v myčce nádobí. Vzhledem ke způsobu výroby ho mohou používat lidé alergičtí na nikl.
Výhody nádobí:
*100% ekologický a recyklovatelný výrobek
*veškerá výroba probíhá v Evropě (v Rakousku)
*nádobí je vhodné na jakýkoli typ ohřevu (včetně indukce a trouby)
*vhodné pro úsporné vaření
*můžete ho umývat v myčce nádobí na nižší teploty
*povrch je odolný vůči poškrábání
*vhodné pro osoby alergické na nikl
*nádobí má jednolitý povrch (bez pórů)
*nepřejímá pachy jiných potravin
*nádobí má krásné jasné barvy a vysoký lesk, lze ho vzájemně kombinovat
*hodí se do moderní i venkovské kuchyně
Nevýhody nádobí:
*nelze používat v mikrovlnné troubě
*při prudkém nárazu nebo pádu na zem může dojít k odloupnutí vrchní vrstvy smaltu
Nádobí Riess je vhodné pro úsporné vaření. Jakmile tekutina nebo potraviny uvnitř hrnce dosáhnou tu správnou teplotu a poklička začně poskakovat, je důležité snížit přívod energie. Ohřev můžete vypnout 5 minut před koncem vaření (dle typu ohřevu), protože smaltované nádobí si dlouho udržuje potřebnou teplotu a potraviny v něm dojdou.
Při manipulaci s nádobím je důležité používat chňapky nebo utěrky, nádobí/ucha jsou velmi horká. Výhodou však je, že ho můžete vložit do trouby. Také nikdy horké nádobí nepokládejte přímo na stůl nebo pracovní desku, vždy použijte podložku pod hrnec.
Riess (www.riess.at)
Kastrůlek s dlouhou rukojetí a nálevkou se hodí na smažení, pečení, zapékání na...
Praktický smaltovaný džbánek s nálevkou a jedním ouškem využijete k ohřívání tekutin, rozpouštění...
Kastrůlek s pokličkou na vaření brambor, těstovin nebo polévek. Poklička a horní okraj nádoby...
Smaltovaný kastrůlek Riess se hodí na smažení, pečení, zapékání na jakémkoli typu ohřevu (včetně...
Smaltovaný kastrůlek s odměrkou, nálevkou a jedním uchem využijete nejen k odměřování tekutin,...
Univerzální smaltovaný kastrůlek Riess s nálevkou a jedním uchem využijete k přípravě těst,...
Smaltované talíře z kolekce CLASSIC WHITE jsou lehké, elegantní a dobře se čistí. Díky použitému...
Smaltovaná kulatá dóza je určená nejen na skladování a přenášení jídla, ale potraviny je...
Smaltovaný hrnek s jedním ouškem využijete jako hrnek na nápoje - bílou kávu, čaj a...
Smaltovaný kulatý pekáček s dvěma uchy z kolekce Riess Backemaille Blau se hodí na přípravu...
Vyšší kastrůlek s dlouhou rukojetí a nálevkou pro přípravu omáček, pudinků, smažení i...
Smaltované misky se hodí na přípravu salátů, těst nebo servírování polévky. Můžete v nich i...
Tyto pekáče jsou vhodné na pečení moučníků, masa nebo zeleniny. Nádobí je možné použít...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.