Kastrůlek Riess grey s nálevkou a rukojetí 750 ml
Kód: 7940Související produkty

Keramická mísa na ovocné a zeleninové saláty nebo servírování polévek a nákypů. Barva šedá - z...

Vyšší kastrůlek s dlouhou rukojetí a nálevkou pro přípravu omáček, pudinků, smažení i...

Smaltovaný kastrůlek s dlouhou rukojetí a nálevkou pro přípravu omáček, pudinků, smažení i...

Smaltovaný kastrůlek Riess se hodí na smažení, pečení, zapékání na jakémkoli typu ohřevu (včetně...

Pohodlná zástěra ze 100% lnu se stane skvělým pomocníkem při práci v domácnosti i na zahradě. Dvě...

Pletený ručník ze 100% bavlny. Je jemný na dotek a velmi savý. Své místo najde nejen v kuchyni,...

Keramický talíř s ozdobnými okraji z nové kolekce od IB Laursen. Levandulově růžová ladí se...

Nezbytný doplněk do každé kuchyně. Praktická dóza na úschovu soli, oblíbeného koření nebo cukru...

Granitové mističky na sůl a pepř jsou doplněné o bambusové lžičky a budou ozdobou každého stolu....

Vyšší kastrůlek s dlouhou rukojetí a nálevkou se hodí na smažení, pečení, zapékání na...

Smaltovaná forma se skvělými pečícími vlastnostmi. Ideální na pečení pokrmů z masa (drůbež,...
Detailní popis produktu
Rakouská firma Riess vyrábí kvalitní smaltované nádobí již od roku 1922. V její nabídce naleznete smaltované hrnky, hrnce, pánve, mísy různých tvarů a barev, kolekci nádobí Aromapots a tlakové hrnce Kelomat.
Díky výrobní technologii, kdy je email nanášen na ocel při teplotě až 840 stupňů, má veškeré nádobí dlouhou životnost a je velmi odolné proti poškození nožem nebo jiným kuchyňským náčiním. Je vhodné na všechny typy ohřevů (včetně indukce, trouby a kamen), může se mýt v myčce nádobí. Vzhledem ke způsobu výroby ho mohou používat lidé alergičtí na nikl.
Výhody nádobí:
*100% ekologický a recyklovatelný výrobek
*veškerá výroba probíhá v Evropě (v Rakousku)
*nádobí je vhodné na jakýkoli typ ohřevu (včetně indukce a trouby)
*vhodné pro úsporné vaření
*můžete ho umývat v myčce nádobí na nižší teploty
*povrch je odolný vůči poškrábání
*vhodné pro osoby alergické na nikl
*nádobí má jednolitý povrch (bez pórů)
*nepřejímá pachy jiných potravin
*nádobí má krásné jasné barvy a vysoký lesk, lze ho vzájemně kombinovat
*hodí se do moderní i venkovské kuchyně
Nevýhody nádobí:
*nelze používat v mikrovlnné troubě
*při prudkém nárazu nebo pádu na zem může dojít k odloupnutí vrchní vrstvy smaltu
Při manipulaci s nádobím je důležité používat chňapky nebo utěrky, nádobí/ucha jsou velmi horká. Výhodou však je, že ho můžete vložit do trouby. Také nikdy horké nádobí nepokládejte přímo na stůl nebo pracovní desku, vždy použijte podložku pod hrnec.
Riess (www.riess.at)

Smaltovaná kulatá dóza je určená nejen na skladování a přenášení jídla, ale potraviny je...

Praktický a krásný doplněk každé kuchyně. Ručně vyráběná naběračka Riess má...

Hranatá smaltovaná dóza z kolekce Serve + Store od společnosti Riess. Novinka pro rok 2022...

Vyšší kastrůlek s dlouhou rukojetí a nálevkou pro přípravu omáček, pudinků, smažení i...

Smaltovaný kulatý pekáč s dvěma uchy z kolekce Riess Backemaille Blau je určený na pečení...

Hranatá smaltovaná dóza z kolekce Serve + Store od společnosti Riess. Novinka pro rok 2022...

Smaltovaná bandaska na mléko, horkou polévku nebo třeba na lesní jahody a borůvky. Nádobí je...

Nižší smaltovaný pekáček se dvěma uchy se hodí na zapékání pokrmů v troubě, k přípravě...

Smaltovaný pekáč s uchy se hodí na smažení, pečení, zapékání na jakémkoli typu ohřevu...

Kastrůlek s pokličkou na vaření brambor, těstovin nebo polévek nebo k ohřívání i zapékání. ...

Smaltovaný kastrůlek Riess se hodí na smažení, pečení, zapékání na jakémkoli typu ohřevu (včetně...

Smaltovaný pekáč na pečení masa, buchet, koláčů nebo zeleniny. Jídlo v něm můžete...

Tyto pekáče jsou vhodné na pečení moučníků, masa nebo zeleniny. Nádobí je možné použít...

Kastrůlek s jedním uchem a pokličkou k úspornému vaření na jakémkoli typu ohřevu. Můžete bez obav...

Vyšší kastrůlek s dlouhou rukojetí a nálevkou se hodí na smažení, pečení, zapékání na...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.