Smaltovaná mísa Riess Dark Blue 4 l

Kód: 994/C390
909 Kč / ks
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
2.5.2024
Možnosti doručení

Velkou smaltovanou mísu využijete  na přípravu těst nebo servírování ovocných a zeleninových salátů. Můžete v ní i jídlo zapékat a ohřívat. Je vhodná na všechny typy ohřevů včetně indukce.

Rozměry: objem 4 l - průměr 26 cm, výška 11 cm

Barva modrá/bílá - z kolekce Classic Riess/Blue Edition

Vyrobeno v Rakousku.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rakouská firma Riess vyrábí kvalitní smaltované nádobí již od roku 1922. V její nabídce naleznete smaltované hrnky, hrnce, pánve, mísy různých tvarů a barev, kolekci nádobí Aromapots a tlakové hrnce Kelomat. 

Díky výrobní technologii, kdy je email nanášen na ocel při teplotě až 840 stupňů, má veškeré nádobí  dlouhou životnost a je velmi odolné proti poškození nožem nebo jiným kuchyňským náčiním. Je vhodné na všechny typy ohřevů (včetně indukce, trouby a kamen), může se mýt v myčce nádobí. Vzhledem ke způsobu výroby ho mohou používat lidé alergičtí na nikl.  

Výhody nádobí:
*100% ekologický a recyklovatelný výrobek
*veškerá výroba probíhá v Evropě (v Rakousku)
*nádobí je vhodné na jakýkoli typ ohřevu (včetně indukce a trouby)
*vhodné pro  úsporné vaření
*nádobí se rychle ohřívá a udržuje potraviny déle teplé
*můžete ho umývat v myčce nádobí na nižší teploty
*povrch je odolný vůči poškrábání 
*vhodné pro osoby alergické na nikl
*nádobí má jednolitý povrch (bez pórů)
*nepřejímá pachy jiných potravin
*nádobí má krásné jasné barvy a vysoký lesk, lze ho vzájemně kombinovat
*hodí se do moderní i venkovské kuchyně

Nevýhody nádobí:
*nelze používat v mikrovlnné troubě
*při prudkém nárazu nebo pádu na zem může dojít k odloupnutí vrchní vrstvy smaltu

Při manipulaci s horkým nádobím je důležité používat chňapky nebo utěrky.

 

35114802_10156556985109766_3750472258703851520_o

Riess (www.riess.at)

Doplňkové parametry

Kategorie: smaltované nádobí Riess
Barva: modrá, tmavě modrá
Objem: 4 l

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: