Forma kulatá z dřevité celulózy na kynutí chleba 750 g spirála
Kód: 2113Související produkty
Forma na bábovku s vynikajícími pečícími vlastnostmi. Rozměry: průměr 20,3 cm, výška...
Keramický hrneček bez ouška na čaj nebo kávu z kolekce Mint Green od IB Laursen. Rozměry: výška...
Pevná plátěná nákupní taška přes rameno z nebělené biobavlny na každodenní nákupy. Nosnost až 10...
Pevný plátěný sáček z biobavlny určený na nákup a skladování francouzských baget. Součástí jsou...
Dřevěný váleček z bukového dřeva skvěle padne do ruky a vyválíte s ním hladké a tenké těsto....
Tuto formu využijete po celý rok. Ať už o velikonočním pečení nádivek z kopřiv, sladkých babek...
Dřevěný váleček na výrobu originálních sušenek, keksů nebo ozdob na dorty. Válek od nás obdržíte...
Velká hranatá forma na dokynutí těsta na chleba z kvasu i z droždí. Před vložením těsta do ošatky...
Bavlněné ochranné návleky na ošatky z dřevité celulózy. Používá se před vložením těsta do ošatky....
Dóza ve vintage vzhledu na uschování chleba a jiného pečiva. Pečivo doporučujeme vkládat do...
Detailní popis produktu
Formy se vyrábějí v Německu ze 100% přírodních materiálů. Jako materiál se používá smrková dřevo. Celulóza je smíchána s vodou a za pomoci vysokého tlaku je v příslušné formě voda vytlačena a ošatka vytvarována do požadovaného tvaru se vzorem nebo bez vzoru. Následně se ošatky důkladně suší, vyleští a jsou připraveny k prodeji.
Součástí smrkového dřeva je lignin, při výrobě působí jako přírodní lepidlo. Během sušícího procesu se na ošatkách mohou objevovat žlutohnědé skvrny, které jsou známkou přítomnosti ligninu. Není to na závadu. Je to důkazem toho, že se jedná o zcela přírodní výrobek vyrobený s ohledem na ochranu přírody, bez použití chemikálií.
Tyto formy se používají na dokynutí chleba a baget. Jsou vhodné i na vlhčí druhy těst, formu stačí lehce vysypat moukou. Nikdy se v nich nesmí chleba péct. Po použití stačí ošatku suchým kartáčem zbavit mouky a uložit na suché místo. Pokud je ošatka od těsta vlhká, necháme ji oschnout (lze ji vysušit i v troubě při velmi nízké teplotě).
Výhody:
*100% přírodní materiál
*těsto se v nich nelepí
*originální výsledný tvar pečeného chleba
*skladné
*nenáročné na údržbu
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.