Forma na kynutí chleba, 750 g, vzor spirála
Kód: 2113Související produkty

Forma na bábovku s vynikajícími pečícími vlastnostmi. Rozměry: průměr 20,3 cm, výška...

Keramický hrneček bez ouška na čaj nebo kávu. Lze využít i jako vázu. Výška 10 cm, průměr 8 cm. Z...

Pevná plátěná nákupní taška přes rameno z nebělené biobavlny na každodenní nákupy. Nosnost až 10...

Pevný plátěný sáček z biobavlny určený na nákup a skladování francouzských baget. Součástí jsou...

Hranatá forma z dřevité celulózy na kynutí chleba z kvasu. Se vzorem preclíku, vhodná na chleba...

Dřevěný váleček z bukového dřeva skvěle padne do ruky a vyválíte s ním hladké a tenké těsto....

Tuto formu využijete po celý rok. Ať už o velikonočním pečení nádivek z kopřiv, sladkých babek...

MOTIV KVĚTY Dřevěný váleček na výrobu originálních sušenek, keksů nebo ozdob na...

Velká hranatá forma na dokynutí těsta na chleba z kvasu i z droždí. Před vložením těsta do ošatky...

Formy z dřevité celulózy na dokynutí těsta z kvásků i z droždí. Rozměry: 500 g - průměr 21...

Dóza ve vintage vzhledu na uschování chleba a jiného pečiva. Pečivo doporučujeme vkládat do...
Detailní popis produktu
Formy se vyrábějí v Německu ze 100% přírodních materiálů. Jako materiál se používá smrková dřevo. Celulóza je smíchána s vodou a za pomoci vysokého tlaku je v příslušné formě voda vytlačena a ošatka vytvarována do požadovaného tvaru se vzorem nebo bez vzoru. Následně se ošatky důkladně suší, vyleští a jsou připraveny k prodeji.
Součástí smrkového dřeva je lignin, při výrobě působí jako přírodní lepidlo. Během sušícího procesu se na ošatkách mohou objevovat žlutohnědé skvrny, které jsou známkou přítomnosti ligninu. Není to na závadu. Je to důkazem toho, že se jedná o zcela přírodní výrobek vyrobený s ohledem na ochranu přírody, bez použití chemikálií.
Tyto formy se používají na dokynutí chleba a baget. Jsou vhodné i na vlhčí druhy těst, formu stačí lehce vysypat moukou. Nikdy se v nich nesmí chleba péct. Po použití stačí ošatku suchým kartáčem zbavit mouky a uložit na suché místo. Pokud je ošatka od těsta vlhká, necháme ji oschnout (lze ji vysušit i v troubě při velmi nízké teplotě).
Výhody:
*100% přírodní materiál
*těsto se v nich nelepí
*originální výsledný tvar pečeného chleba
*skladné
*nenáročné na údržbu
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.