Kastrůlek Riess Pastel Blue 1500 ml
Kód: 1012Související produkty
Vyšší kastrůlek s dlouhou rukojetí a nálevkou pro přípravu omáček, pudinků, smažení i...
Kastrůlek se dvěma uchy v pastelově růžové využijete na zapékání pokrmů v troubě, k vaření...
Praktický a krásný doplněk každé kuchyně. Ručně vyráběná naběračka Riess má bílou barvou s černým...
Plechový kastrůlek s jedním ouškem využijete jako hrnek na nápoje - bílou kávu, čaj a...
Praktický a krásný doplněk každé kuchyně. Ručně vyráběná naběračka Riess má...
Pekáč na pečení masa, buchet nebo zeleniny. Veškeré nádobí z kolekce Riess je určené pro...
Dřevěná hlubší vařečka vyrobená z jednoho kusu bukového dřeva s certifikátem FSC®. Lze ji...
Menší dřevěné prkénko s rukojetí na krájení zeleniny nebo pečiva je vyrobené z jednoho kusu...
Smaltovaný kastrůlek s dlouhou rukojetí a nálevkou pro přípravu omáček, pudinků, smažení i...
Smaltovaný kastrůlek s dlouhou rukojetí a nálevkou pro přípravu omáček, pudinků, smažení i...
Smaltovaný hrnek s jedním ouškem využijete jako hrnek na nápoje - bílou kávu, čaj a...
Smaltovaný kastrůlek vhodný pro úsporné vaření. Kvalitní materiál zaručuje rychlé prohřátí a...
Detailní popis produktu
Rakouská firma Riess vyrábí kvalitní smaltované nádobí již od roku 1922. V její nabídce naleznete smaltované hrnky, hrnce, pánve, mísy různých tvarů a barev, kolekci nádobí Aromapots a tlakové hrnce Kelomat.
Díky výrobní technologii, kdy je email nanášen na ocel při teplotě až 840 stupňů, má veškeré nádobí dlouhou životnost a je velmi odolné proti poškození nožem nebo jiným kuchyňským náčiním. Je vhodné na všechny typy ohřevů (včetně indukce, trouby a kamen), může se mýt v myčce nádobí. Vzhledem ke způsobu výroby ho mohou používat lidé alergičtí na nikl.
Výhody nádobí:
*100% ekologický a recyklovatelný výrobek
*veškerá výroba probíhá v Evropě (v Rakousku)
*nádobí je vhodné na jakýkoli typ ohřevu (včetně indukce a trouby)
*vhodné pro úsporné vaření
*můžete ho umývat v myčce nádobí na nižší teploty
*povrch je odolný vůči poškrábání
*vhodné pro osoby alergické na nikl
*nádobí má jednolitý povrch (bez pórů)
*nepřejímá pachy jiných potravin
*nádobí má krásné jasné barvy a vysoký lesk, lze ho vzájemně kombinovat
*hodí se do moderní i venkovské kuchyně
Nevýhody nádobí:
*nelze používat v mikrovlnné troubě
*při prudkém nárazu nebo pádu na zem může dojít k odloupnutí vrchní vrstvy smaltu
Jakmile tekutina nebo potraviny dosáhnou tu správnou teplotu je důležité snížit přívod energie. Ohřev můžete vypnout 5 minut před koncem vaření (dle typu ohřevu), protože smaltované nádobí si dlouho udržuje potřebnou teplotu a potraviny v něm dojdou.
Při manipulaci s nádobím je důležité používat chňapky nebo utěrky, nádobí/ucha jsou velmi horká. Výhodou však je, že ho můžete vložit do trouby. Také nikdy horké nádobí nepokládejte přímo na stůl nebo pracovní desku, vždy použijte podložku pod hrnec.
Riess (www.riess.at)
Smaltovaná miska na oblíbené müsli, jogurt, k přípravě těsta nebo k zapékaní. V mističce můžete...
Smaltované dózy mohou být použity na skladování suchých potravin, koření, kosmetických solí,...
Nižší smaltovaný pekáček se dvěma uchy se hodí na zapékání pokrmů v troubě, k přípravě...
Smaltovaná mistička s dvěma uchy v pastelově růžovém odstínu. Miska má univerzální použití....
Smaltovaný hrnek s jedním ouškem využijete jako hrnek na nápoje - bílou kávu, čaj a...
Smaltované misky se hodí na přípravu salátů, těst nebo servírování polévky. Můžete v nich i...
Univerzální smaltovaný kastrůlek Riess s nálevkou a jedním uchem využijete k přípravě těst,...
Praktický smaltovaný kastrůlek s nálevkou a jedním ouškem. Hodit se bude k ohřívání tekutin -...
Smaltovaná bandaska na mléko, horkou polévku nebo třeba na lesní jahody a borůvky. Nádobí je...
Smaltovaná kulatá dóza je určená nejen na skladování a přenášení jídla, ale potraviny je...
Pekáček s dvěma uchy k pečení různých druhů jídel (sladkých i slaných). Doporučujeme zejména k...
Smaltovaný kulatý pekáček s dvěma uchy z kolekce Riess Backemaille Blau se hodí na přípravu...
Smaltovaný pekáč na pečení masa, buchet, koláčů nebo zeleniny. Jídlo v něm můžete...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.