Pekáč Riess Oma´s Bratpfanne smaltovaný černý 33/20
Kód: 12250Související produkty
Menší smaltovaná pánvička s dlouhou rukojetí je vhodná na všechny typy ohřevů, hodit...
Jemný čistič ve formě tekutého písku na veškeré nádobí značky Riess. Pomáhá odstraňovat černý...
Kulaté smaltované pekáčky různých velikostí jsou skvělé na smažení řízků, koblih, donutů, k...
Lívanečník z posmaltované šedé litiny se vyrábí ručně v České republice a má vynikající pečící...
Smaltovaný pekáč z kolekce Riess Classic na pečení masa, zeleniny nebo sladkých buchet a nákypů....
Pekáček s dvěma uchy k pečení různých druhů jídel (sladkých i slaných). Doporučujeme zejména k...
Tyto pekáče jsou vhodné na pečení moučníků, masa nebo zeleniny. Nádobí je možné použít...
Smaltovaný kastrůlek Riess se hodí na smažení, pečení, zapékání na jakémkoli typu ohřevu (včetně...
Nůžky z kvalitní pevné oceli využijete zejména v kuchyni na stříhání provázků, pečícího papíru,...
V balení najdete dva pekáče, které se dají využít samostatně nebo jako pekáč a poklice. Hodí se...
Menší naběračka na sypké potraviny - na kávu, čaj, koření nebo cukr. S praktickým klipem pro...
Detailní popis produktu
Rakouská firma Riess vyrábí kvalitní smaltované nádobí již od roku 1922. V její nabídce naleznete smaltované hrnky, hrnce, pánve, mísy různých tvarů a barev, kolekci nádobí Aromapots a tlakové hrnce Kelomat.
Díky výrobní technologii, kdy je email nanášen na ocel při teplotě až 840 stupňů, má veškeré nádobí dlouhou životnost a je velmi odolné proti poškození nožem nebo jiným kuchyňským náčiním. Je vhodné na všechny typy ohřevů (včetně indukce, trouby a kamen), může se mýt v myčce nádobí. Vzhledem ke způsobu výroby ho mohou používat lidé alergičtí na nikl.
Výhody nádobí:
*100% ekologický a recyklovatelný výrobek
*veškerá výroba probíhá v Evropě (v Rakousku)
*nádobí je vhodné na jakýkoli typ ohřevu (včetně indukce a trouby)
*vhodné pro úsporné vaření
*můžete ho umývat v myčce nádobí na nižší teploty
*povrch je odolný vůči poškrábání
*vhodné pro osoby alergické na nikl
*nádobí má jednolitý povrch (bez pórů)
*nepřejímá pachy jiných potravin
*nádobí má krásné jasné barvy a vysoký lesk, lze ho vzájemně kombinovat
*hodí se do moderní i venkovské kuchyně
Nevýhody nádobí:
*nelze používat v mikrovlnné troubě
*při prudkém nárazu nebo pádu na zem může dojít k odloupnutí vrchní vrstvy smaltu
Při manipulaci s nádobím je důležité používat chňapky nebo utěrky, nádobí/ucha jsou velmi horká. Výhodou však je, že ho můžete vložit do trouby. Také nikdy horké nádobí nepokládejte přímo na stůl nebo pracovní desku, vždy použijte podložku pod hrnec.
Riess (www.riess.at)
Pekáč se hodí na smažení, pečení, zapékání na jakémkoli typu ohřevu (včetně otevřeného ohně i...
Pekáček s dvěma uchy k pečení různých druhů jídel (sladkých i slaných). Doporučujeme zejména k...
Smaltovaný kastrůlek Riess se hodí na smažení, pečení, zapékání na jakémkoli typu ohřevu (včetně...
Smaltovaná mísa se dvěma uchy na přípravu těst, k servírování polévek nebo salátů. Mísu můžete...
Smaltované mísy se hodí na přípravu salátů, těst nebo servírování polévky. Můžete v nich i...
Smaltovaná miska na oblíbené müsli, jogurt, k přípravě těsta nebo k zapékaní. V mističce můžete...
Praktický smaltovaný kastrůlek s nálevkou a jedním ouškem. Nálevka usnadňuje nalévání mléka...
Smaltovaný pekáč z kolekce Sarah Wiener se hodí do moderní i venkovské kuchyně. ...
Nižší pekáček v pastelově žluté barvě má po straně dvě ucha. Hodí se na zapékání pokrmů v troubě,...
Praktický smaltovaný kastrůlek s nálevkou a jedním ouškem. Ideální pomocník na přípravu těsta -...
Smaltované dózy mohou být použity na skladování suchých potravin, koření, kosmetických solí,...
Smaltovaný pekáč z kolekce Riess Classic na pečení masa, zeleniny nebo sladkých buchet a nákypů....
Kastrůlek s jedním uchem a pokličkou k úspornému vaření na jakémkoli typu ohřevu. Můžete bez obav...
Kastrůlek s pokličkou na vaření brambor, těstovin nebo polévek. Poklička a horní okraj nádoby...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.