Pánvička smaltovaná s rukojetí žlutá Riess ø 22 cm
Kód: 5376Související produkty

Praktický a krásný doplněk každé kuchyně. Ručně vyráběná děrovaná plochá odpěňovačka má žlutou...

Jedinečná mísa s glazurou v barvě jantaru má průměr 40 cm a je ideální na servírování...

Keramické struhadlo na česnek. Rozměry: 14 x 6 cm (jednotlivé rozměry a barevný odstín se mohou...

Nižší pekáček v pastelově žluté barvě má po straně dvě ucha. Hodí se na zapékání pokrmů v troubě,...

Praktický a krásný doplněk každé kuchyně. Ručně vyráběná děrovaná naběračka má...

Praktický a krásný doplněk každé kuchyně. Ručně vyráběná děrovaná plochá odpěňovačka má bílou...

Dřevěná hlubší vařečka vyrobená z jednoho kusu bukového dřeva s certifikátem FSC®. Lze ji...

Dřevěná vařečka vyrobená z jednoho kusu bukového dřeva s certifikátem FSC®. Na výběr z...

Kuchyňská utěrka ze 100% lnu najde své využití nejen v kuchyni, ale i kdekoli v...

Podložka z pevného drátu k chladnutí potravin, přípravě cukrovinek nebo k...

Pánvička s dlouhou rukojetí je vhodná na všechny typy ohřevů včetně indukce a otevřeného...

Kastrůlek s pokličkou na vaření brambor, těstovin nebo polévek. Poklička a horní...

Menší smaltovaná pánvička s dlouhou rukojetí je vhodná na všechny typy ohřevů, hodit...

Smaltovaná mísa se dvěma uchy na přípravu těst, k servírování polévek nebo salátů. Mísu můžete...

Doprodej kolekce Vanilla od IB Laursen. Poslední kusy skladem. Elegantní keramický džbánek ve...
Detailní popis produktu
Rakouská firma Riess vyrábí kvalitní smaltované nádobí již od roku 1922. V její nabídce naleznete smaltované hrnky, hrnce, pánve, mísy různých tvarů a barev, kolekci nádobí Aromapots a tlakové hrnce Kelomat.
Díky výrobní technologii, kdy je email nanášen na ocel při teplotě až 840 stupňů, má veškeré nádobí dlouhou životnost a je velmi odolné proti poškození nožem nebo jiným kuchyňským náčiním. Je vhodné na všechny typy ohřevů (včetně indukce, trouby a kamen), může se mýt v myčce nádobí. Vzhledem ke způsobu výroby ho mohou používat lidé alergičtí na nikl.
Výhody nádobí:
*100% ekologický a recyklovatelný výrobek
*veškerá výroba probíhá v Evropě (v Rakousku)
*nádobí je vhodné na jakýkoli typ ohřevu (včetně indukce a trouby)
*vhodné pro úsporné vaření
*můžete ho umývat v myčce nádobí na nižší teploty
*povrch je odolný vůči poškrábání
*vhodné pro osoby alergické na nikl
*nádobí má jednolitý povrch (bez pórů)
*nepřejímá pachy jiných potravin
*nádobí má krásné jasné barvy a vysoký lesk, lze ho vzájemně kombinovat
*hodí se do moderní i venkovské kuchyně
Nevýhody nádobí:
*nelze používat v mikrovlnné troubě
*při prudkém nárazu nebo pádu na zem může dojít k odloupnutí vrchní vrstvy smaltu
Jakmile tekutina nebo potraviny dosáhnou tu správnou teplotu je důležité snížit přívod energie. Ohřev můžete vypnout 5 minut před koncem vaření (dle typu ohřevu), protože smaltované nádobí si dlouho udržuje potřebnou teplotu a potraviny v něm dojdou.
Při manipulaci s nádobím je důležité používat chňapky nebo utěrky, nádobí/ucha jsou velmi horká. Výhodou však je, že ho můžete vložit do trouby. Také nikdy horké nádobí nepokládejte přímo na stůl nebo pracovní desku, vždy použijte podložku pod hrnec.
Riess (www.riess.at)

Praktický a krásný doplněk každé kuchyně. Ručně vyráběná děrovaná plochá odpěňovačka má žlutou...

Praktický smaltovaný džbánek s nálevkou a jedním ouškem využijete k ohřívání tekutin, rozpouštění...

Pekáček s dvěma uchy k pečení různých druhů jídel (sladkých i slaných). Doporučujeme zejména k...

Kastrůlek s jedním uchem a pokličkou k úspornému vaření na jakémkoli typu ohřevu. Můžete bez obav...

Praktický a krásný doplněk každé kuchyně. Ručně vyráběná naběračka Riess má bílou barvou s černým...

Smaltovaná kulatá dóza je určená nejen na skladování a přenášení jídla, ale potraviny je...

Tato kolekce se vyznačujeme nádhernými barvami a vysokým leskem. Nádobí je dozdobeno bílými...

Smaltovaný rendlík s dlouhou rukojetí a nálevkou se hodí na smažení, pečení, zapékání...

Smaltovaný hrnek s jedním ouškem využijete jako hrnek na nápoje - bílou kávu, čaj a...

Pekáč se hodí na smažení, pečení, zapékání na jakémkoli typu ohřevu (včetně otevřeného ohně i...

Smaltovaná bandaska na mléko, horkou polévku nebo třeba na lesní jahody a borůvky. ...

Praktický a krásný doplněk každé kuchyně. Hluboký smaltovaný cedník v bílé barvě k pasírování...

Smaltovaný kastrůlek s dlouhou rukojetí a nálevkou pro přípravu omáček, pudinků, smažení i...

Smaltovaný kastrůlek s dlouhou rukojetí a nálevkou pro přípravu omáček, pudinků, smažení i...

Smaltovaný rendlík v pastelové růžové má dvě ucha, pokličku a horní okraj zdobený stříbrným...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.