Kastrůlek Riess s jedním uchem a pokličkou růžový 1 litr ø 12 cm

Kód: 5152
986 Kč / ks
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Kastrůlek s jedním uchem a pokličkou k úspornému vaření na jakémkoli typu ohřevu. Můžete bez obav používat na indukci, na otevřeném ohni nebo v troubě. Poklička a horní okraj nádoby jsou ozdobeny stříbrným chromovým páskem.

Kastrůlek má objem 1 l a hodí se na přípravu omáček, pudinků, vaření brambor a zeleniny nebo polévek. 

Nádobí je odolné proti poškození nožem nebo jiným kuchyňským náčiním. Můžete ho mýt v myčce nádobí na nižší teplotu.

Nelze používat v mikrovlnné troubě.

Rozměry:
objem 1000 ml, výška 11,4 cm, průměr 12 cm


Barva: 
z kolekce RIESS PASTEL PINK

Vyrobeno ručně v Rakousku.

Riess Emaillegeschirr

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rakouská firma Riess vyrábí kvalitní smaltované nádobí již od roku 1922. V její nabídce naleznete smaltované hrnky, hrnce, pánve, mísy různých tvarů a barev, kolekci nádobí Aromapots a tlakové hrnce Kelomat. 

Díky výrobní technologii, kdy je email nanášen na ocel při teplotě až 840 stupňů, má veškeré nádobí  dlouhou životnost a je velmi odolné proti poškození nožem nebo jiným kuchyňským náčiním. Je vhodné na všechny typy ohřevů (včetně indukce, trouby a kamen), může se mýt v myčce nádobí. Vzhledem ke způsobu výroby ho mohou používat lidé alergičtí na nikl.  

Výhody nádobí:
*100% ekologický a recyklovatelný výrobek
*veškerá výroba probíhá v Evropě (v Rakousku)
*nádobí je vhodné na jakýkoli typ ohřevu (včetně indukce a trouby)
*vhodné pro  úsporné vaření

*můžete ho umývat v myčce nádobí na nižší teploty
*povrch je odolný vůči poškrábání 
*vhodné pro osoby alergické na nikl
*nádobí má jednolitý povrch (bez pórů)
*nepřejímá pachy jiných potravin
*nádobí má krásné jasné barvy a vysoký lesk, lze ho vzájemně kombinovat
*hodí se do moderní i venkovské kuchyně

Nevýhody nádobí:
*nelze používat v mikrovlnné troubě
*při prudkém nárazu nebo pádu na zem může dojít k odloupnutí vrchní vrstvy smaltu

Nádobí Riess je vhodné pro úsporné vaření. Jakmile tekutina nebo potraviny uvnitř hrnce dosáhnou tu správnou teplotu a poklička začně poskakovat, je důležité snížit přívod energie. Ohřev můžete vypnout 5 minut před koncem vaření (dle typu  ohřevu), protože smaltované nádobí si dlouho udržuje potřebnou teplotu a potraviny v něm dojdou.

Při manipulaci s nádobím je důležité používat chňapky nebo utěrky, nádobí/ucha  jsou velmi horká. Výhodou však je, že ho můžete vložit do trouby. Také nikdy horké nádobí nepokládejte přímo na stůl nebo pracovní desku, vždy použijte podložku pod hrnec.

305122032_10160592695764766_1073633240963444622_n294818297_10160508625214766_5752803022016403394_n

Riess (www.riess.at)

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: