Kastrůlek s pokličkou Riess PURE GREY 2 l ø 20 cm

Kód: 7961
1 179 Kč / ks
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
26.4.2024
Možnosti doručení

Smaltovaný kastrůlek Riess se hodí na smažení, pečení, zapékání na jakémkoli typu ohřevu (včetně otevřeného ohně i indukce), skladování potravin i servírování.

Materiál velmi dobře vede teplo, povrch je lesklý, hladký a bez pórů a dobře se čistí, je antibakteriální.   

Rozměry:
objem 2 litry - výška 9 cm, průměr 20 cm

Barva šedá/bílá, s chromovým ozdobným páskem.

Nádobí nelze mýt v myčce nádobí.

Vyrobeno ručně v Rakousku.

Riess Emaillegeschirr

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rakouská firma Riess vyrábí kvalitní smaltované nádobí již od roku 1922. V její nabídce naleznete smaltované hrnky, hrnce, pánve, mísy různých tvarů a barev, kolekci nádobí Aromapots a tlakové hrnce Kelomat. 

Díky výrobní technologii, kdy je email nanášen na ocel při teplotě až 840 stupňů, má veškeré nádobí  dlouhou životnost a je velmi odolné proti poškození nožem nebo jiným kuchyňským náčiním. Je vhodné na všechny typy ohřevů (včetně indukce, trouby a kamen), může se mýt v myčce nádobí. Vzhledem ke způsobu výroby ho mohou používat lidé alergičtí na nikl.  

Výhody nádobí:
*100% ekologický a recyklovatelný výrobek
*veškerá výroba probíhá v Evropě (v Rakousku)
*nádobí je vhodné na jakýkoli typ ohřevu (včetně indukce a trouby)
*vhodné pro  úsporné vaření

*můžete ho umývat v myčce nádobí na nižší teploty
*povrch je odolný vůči poškrábání 
*vhodné pro osoby alergické na nikl
*nádobí má jednolitý povrch (bez pórů)
*nepřejímá pachy jiných potravin
*nádobí má krásné jasné barvy a vysoký lesk, lze ho vzájemně kombinovat
*hodí se do moderní i venkovské kuchyně

Nevýhody nádobí:
*nelze používat v mikrovlnné troubě
*při prudkém nárazu nebo pádu na zem může dojít k odloupnutí vrchní vrstvy smaltu

Tato kolekce hrnců Riess má  pokličku a dvě ucha. Poklička přesně pasuje a umožňuje vařit jídlo rychle a úsporně. Jakmile tekutina nebo potraviny uvnitř hrnce dosáhnou tu správnou teplotu a poklička začne poskakovat, je důležité snížit přívod energie. Ohřev můžete vypnout 5 minut před koncem vaření (dle typu  ohřevu), protože smaltované nádobí si dlouho udržuje potřebnou teplotu a potraviny v něm dojdou.

Při manipulaci s nádobím je důležité používat chňapky nebo utěrky, nádobí/ucha  jsou velmi horká. Výhodou však je, že ho můžete vložit do trouby. Také nikdy horké nádobí nepokládejte přímo na stůl nebo pracovní desku, vždy použijte podložku pod hrnec.

95608910_10158581753564766_4878550341030772736_o

Riess (www.riess.at)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: