Kastrůlek s pokličkou Riess PASTEL GREEN 1 litr ø 16 cm
Kód: 5157Související produkty
Univerzální smaltovaný kastrůlek Riess s nálevkou a jedním uchem využijete k přípravě těst,...
Tyto pekáče jsou vhodné na pečení moučníků, masa nebo zeleniny. Nádobí je možné použít...
Praktický a krásný doplněk každé kuchyně. Ručně vyráběná děrovaná naběračka má...
Praktický a krásný doplněk každé kuchyně. Ručně vyráběná naběračka Riess má...
Kastrůlek s jedním uchem a pokličkou k úspornému vaření na jakémkoli typu ohřevu. Můžete bez obav...
Kastrůlek se dvěma uchy v pastelově růžové využijete na zapékání pokrmů v troubě, k vaření...
Dřevěná lopatka na nabírání mouky, cukru a dalších sypkých surovin. Praktický doplněk do...
Praktický a krásný doplněk každé kuchyně. Ručně vyráběná naběračka Riess má zelenou barvu s...
Kastrůlek s pokličkou na vaření brambor, těstovin nebo polévek. Poklička a horní okraj nádoby...
Detailní popis produktu
Rakouská firma Riess vyrábí kvalitní smaltované nádobí již od roku 1922. V její nabídce naleznete smaltované hrnky, hrnce, pánve, mísy různých tvarů a barev, kolekci nádobí Aromapots a tlakové hrnce Kelomat.
Díky výrobní technologii, kdy je email nanášen na ocel při teplotě až 840 stupňů, má veškeré nádobí dlouhou životnost a je velmi odolné proti poškození nožem nebo jiným kuchyňským náčiním. Je vhodné na všechny typy ohřevů (včetně indukce, trouby a kamen), může se mýt v myčce nádobí. Vzhledem ke způsobu výroby ho mohou používat lidé alergičtí na nikl.
Výhody nádobí:
*100% ekologický a recyklovatelný výrobek
*veškerá výroba probíhá v Evropě (v Rakousku)
*nádobí je vhodné na jakýkoli typ ohřevu (včetně indukce a trouby)
*vhodné pro úsporné vaření
*můžete ho umývat v myčce nádobí na nižší teploty
*povrch je odolný vůči poškrábání
*vhodné pro osoby alergické na nikl
*nádobí má jednolitý povrch (bez pórů)
*nepřejímá pachy jiných potravin
*nádobí má krásné jasné barvy a vysoký lesk, lze ho vzájemně kombinovat
*hodí se do moderní i venkovské kuchyně
Nevýhody nádobí:
*nelze používat v mikrovlnné troubě
*při prudkém nárazu nebo pádu na zem může dojít k odloupnutí vrchní vrstvy smaltu
Nádobí Riess je vhodné pro úsporné vaření. Jakmile tekutina nebo potraviny uvnitř hrnce dosáhnou tu správnou teplotu a poklička začně poskakovat, je důležité snížit přívod energie. Ohřev můžete vypnout 5 minut před koncem vaření (dle typu ohřevu), protože smaltované nádobí si dlouho udržuje potřebnou teplotu a potraviny v něm dojdou.
Při manipulaci s nádobím je důležité používat chňapky nebo utěrky, nádobí/ucha jsou velmi horká. Výhodou však je, že ho můžete vložit do trouby. Také nikdy horké nádobí nepokládejte přímo na stůl nebo pracovní desku, vždy použijte podložku pod hrnec.
Riess (www.riess.at)
Tyto pekáče jsou vhodné na pečení moučníků, masa nebo zeleniny. Nádobí je možné použít...
Smaltovaná kulatá dóza je určená nejen na skladování a přenášení jídla, ale potraviny je...
Univerzální smaltovaný kastrůlek Riess s nálevkou a jedním uchem využijete k přípravě těst,...
Univerzální smaltovaný kastrůlek Riess s nálevkou a jedním uchem využijete k přípravě těst,...
II. JAKOST pánvička a: drobné tečky na povrchu pánvičky pánvička b: odlouplý smalt pod...
Smaltovaná pánvička s dřevěnou rukojetí je vhodná na všechny typy ohřevů, hodit se bude na...
II. jakost - vada na glazuře v jednom místě (viz foto) Ručně vyráběná děrovaná plochá...
Praktický a krásný doplněk každé kuchyně. Ručně vyráběná naběračka Riess má...
Praktický a krásný doplněk každé kuchyně. Ručně vyráběná děrovaná naběračka má...
Pekáček v růžovém odstínu na pečení masa, koláčů nebo zeleniny. Hotové jídlo v něm můžete i...
Smaltované mísy se hodí na přípravu salátů, těst nebo servírování polévky. Můžete v nich i...
Smaltovaný kastrůlek Riess se hodí na smažení, pečení, zapékání na jakémkoli typu ohřevu (včetně...
Smaltovaný pekáč z kolekce Riess Classic na pečení masa, zeleniny nebo sladkých buchet a nákypů....
Smaltovaný kastrůlek s odměrkou, nálevkou a jedním uchem využijete nejen k odměřování tekutin,...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.