Kastrůlek s pokličkou Riess POLKA DOT RED 500 ml ø 12 cm
Kód: 5828Související produkty
Dřevěná vařečka vyrobená z jednoho kusu bukového dřeva s certifikátem FSC®. Na výběr z několika...
Materiál: 100% len (215 g/m2), barva žlutohnědá Rozměry: 45 cm x 65 cm Výhody lněného...
Materiál: 100% len, gramáž 205g/m2 Rozměry: 67 cm x 58,5 cm Využití: utěrka, ručník...
Menší smaltovaná pánvička s dlouhou rukojetí je vhodná na všechny typy ohřevů, hodit...
Rustikální prkénko z tmavého mangového dřeva se bude vyjímat v každé kuchyni. Každý kus je...
Elegantní mísa z kolekce Pearl od Costa Nova....
Smaltované misky se hodí na přípravu salátů, těst nebo servírování polévky. Můžete v nich i...
Smaltovaný hrnek s jedním ouškem využijete jako hrnek na nápoje - bílou kávu, čaj a...
Kastrůlek s dlouhou rukojetí a nálevkou se hodí na smažení, pečení, zapékání na...
Praktický smaltovaný džbánek s nálevkou a jedním ouškem využijete k ohřívání tekutin, rozpouštění...
Smaltované dózy mohou být použity na skladování suchých potravin, koření, kosmetických solí,...
Detailní popis produktu
Rakouská firma Riess vyrábí kvalitní smaltované nádobí již od roku 1922. V její nabídce naleznete smaltované hrnky, hrnce, pánve, mísy různých tvarů a barev, kolekci nádobí Aromapots a tlakové hrnce Kelomat.
Díky výrobní technologii, kdy je email nanášen na ocel při teplotě až 840 stupňů, má veškeré nádobí dlouhou životnost a je velmi odolné proti poškození nožem nebo jiným kuchyňským náčiním. Je vhodné na všechny typy ohřevů (včetně indukce, trouby a kamen), může se mýt v myčce nádobí. Vzhledem ke způsobu výroby ho mohou používat lidé alergičtí na nikl.
Výhody nádobí:
*100% ekologický a recyklovatelný výrobek
*veškerá výroba probíhá v Evropě (v Rakousku)
*nádobí je vhodné na jakýkoli typ ohřevu (včetně indukce a trouby)
*vhodné pro úsporné vaření
*můžete ho umývat v myčce nádobí na nižší teploty
*povrch je odolný vůči poškrábání
*vhodné pro osoby alergické na nikl
*nádobí má jednolitý povrch (bez pórů)
*nepřejímá pachy jiných potravin
*nádobí má krásné jasné barvy a vysoký lesk, lze ho vzájemně kombinovat
*hodí se do moderní i venkovské kuchyně
Nevýhody nádobí:
*nelze používat v mikrovlnné troubě
*při prudkém nárazu nebo pádu na zem může dojít k odloupnutí vrchní vrstvy smaltu
Nádobí Riess je vhodné pro úsporné vaření. Jakmile tekutina nebo potraviny uvnitř hrnce dosáhnou tu správnou teplotu a poklička začně poskakovat, je důležité snížit přívod energie. Ohřev můžete vypnout 5 minut před koncem vaření (dle typu ohřevu), protože smaltované nádobí si dlouho udržuje potřebnou teplotu a potraviny v něm dojdou.
Při manipulaci s nádobím je důležité používat chňapky nebo utěrky, nádobí/ucha jsou velmi horká. Výhodou však je, že ho můžete vložit do trouby. Také nikdy horké nádobí nepokládejte přímo na stůl nebo pracovní desku, vždy použijte podložku pod hrnec.
Riess (www.riess.at)
Praktický smaltovaný džbánek s nálevkou a jedním ouškem využijete k ohřívání tekutin, rozpouštění...
Smaltovaný hrnek s jedním ouškem využijete jako hrnek na nápoje - bílou kávu, čaj a...
Praktický a krásný doplněk každé kuchyně. Ručně vyráběná naběračka Riess má...
Pekáč se hodí na smažení, pečení, zapékání na jakémkoli typu ohřevu (včetně otevřeného ohně i...
Smaltovaná mísa se dvěma uchy na přípravu těst, k servírování polévek nebo salátů. Mísu můžete...
Kulatý smaltovaný pekáč s dvěma uchy na smažení, pečení sladkých i slaných jídel a jejich...
Smaltovaný kastrůlek Riess se hodí na smažení, pečení, zapékání na jakémkoli typu ohřevu (včetně...
Smaltovaná bandaska na mléko, horkou polévku nebo třeba na lesní jahody a borůvky. Nádobí je...
Smaltovaná kulatá dóza je určená nejen na skladování a přenášení jídla, ale potraviny je...
Smaltované misky se hodí na přípravu salátů, těst nebo servírování polévky. Můžete v nich i...
Smaltované talíře z kolekce CLASSIC WHITE jsou lehké, elegantní a dobře se čistí. Díky použitému...
Smaltovaný pekáč s uchy se hodí na smažení, pečení, zapékání na jakémkoli typu ohřevu...
Smaltovaný hrnek s jedním ouškem využijete jako hrnek na nápoje - bílou kávu, čaj a...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.