Malý dřevěný váleček vánoční mix
Kód: 6704Související produkty

Motiv: andělé, vločky, hvězdy, srdce, zvonky Dřevěný váleček s reliéfem na výrobu originálních...

Motiv Amsterdam Dřevěný váleček s reliéfem na výrobu originálních sušenek, keksů nebo ozdob na...

Zimní a vánoční motiv - jeleni, hvězdy, stromky, ptáčci, srdce, květiny, vločky S pomocí tohoto...

MOTIV vánoční - vločky, sob, sněhulák, hvězdy, ozdoby, stromek, perníček, cesmína Váleček na...

MOTIV smrček, hvězdy Malý dřevěný váleček na výrobu originálních sušenek, keksů nebo ozdob na...

MOTIV VÁNOCE (vločka, dárek, brusle, stromek, sněhulák, zvonek) S pomocí tohoto válečku...

MOTIV jeleni, stromy, vločky, ornamenty Dřevěný váleček s reliéfem na výrobu originálních...

MOTIV "POLSKÝ FOLKLÓR" - zvířátka, les, ptáčci, stromy, ozdobné květy Dřevěný váleček na výrobu...

Nerezová vykrajovátka na výrobu vánočního nebo velikonočního cukroví a ozdob. Druh...

S pomocí tohoto válečku vytvoříte originální cukroví nebo sušenky. Válek od nás obdržíte...

Váleček na výrobu originálních sušenek, keksů nebo ozdob na dorty. Válek od nás obdržíte zabalený...

Dřevěný váleček s reliéfem na výrobu originálních sušenek, keksů nebo ozdob na dorty. Válek...

Dřevěný váleček s reliéfem na výrobu originálních sušenek, keksů nebo ozdob na dorty. Válek...

Dřevěný váleček na výrobu originálních sušenek, keksů nebo ozdob na dorty. Válek od nás obdržíte...

Bukové razítko k vyražení vzoru na sladkém i slaném pečivu, k výrobě různých jedlých...
Detailní popis produktu
Materiál:
Kvalitní bukové dřevo, bezpečné pro styk s potravinami, motivy jsou vytvořené laserem.
Údržba:
Po použití váleček očistěte od mouky a těsta pomocí jemného kartáčku, namáčejte minimálně. Pokud použijete vodu, je třeba nechat váleček důkladně vyschnout a poté potřít rostlinným olejem.
Jak pracovat s těstem:
Vzory nejlépe vyniknout na těstě bez kypřícího prášku a jedlé sody, a na hmotách z marcipánu a potahových hmot na dorty.
Těsto na sušenky se nejprve rozválí na plát o síle 0,5 cm pomocí hladkého válečku, poté se pomocí ozdobného válečku silně vytlačí vzor do těsta. Před vložením do trouby doporučujeme hotové sušenky vložit na 20 minut do chladu a lehce poprášit moučkovým cukrem nebo hladkou moukou.
Recept na sušenky
*230 g másla
*175 g moučkového cukru
*1 vajíčko
*1,5 - 3 lžičky vanilkového extraktu
*1 lžička soli
*400-425 g hladké mouky
Máslo a cukr utřete do nadýchané pěny, přidejte vejce, vanilkový extrakt a dobře promíchejte. Mouku se solí přidejte do vyšlehané směsi a dobře propojte. Těsto rozválejte klasickým válečkem na placku o síle 0,5 cm a poté pomocí pomoučeného válečku vytlačujte vzor. Vykrájené sušenky pečte přibližně 7 – 8 minut, na 200 stupňů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.