Embosovaný váleček s andílky
Kód: 6024Související produkty

Dřevěný váleček z bukového dřeva skvěle padne do ruky a vyválíte s ním hladké a tenké těsto....

Novinka v naší nabídce Tato termoska z kvalitní oceli je ideální na sport, outdoor cestování...

Raznice s ozdobným okrajem na výrobu domácích raviol nebo k vykrajování sušenek a cukroví....

MOTIV LESNÍ PLODY (kombinace květů, listů a plodů borůvek) Dřevěný váleček na výrobu...

MOTIV VÁNOCE (vločka, dárek, brusle, stromek, sněhulák, zvonek) S pomocí tohoto válečku...

MOTIV jeleni, stromy, vločky, ornamenty Dřevěný váleček s reliéfem na výrobu originálních...

Zimní a vánoční motiv - jeleni, hvězdy, stromky, ptáčci, srdce, květiny, vločky S pomocí tohoto...

S pomocí tohoto válečku vytvoříte originální cukroví nebo sušenky. Válek od nás obdržíte...

S pomocí tohoto válečku vytvoříte originální cukroví nebo sušenky. Válek od nás obdržíte...

Motiv vločky S pomocí tohoto válečku vytvoříte originální cukroví nebo sušenky. ...

Dřevěný váleček s reliéfem na výrobu originálních sušenek, keksů nebo ozdob na dorty. Válek...

Dřevěný váleček s reliéfem na výrobu originálních sušenek, keksů nebo ozdob na dorty. Válek...

Váleček na těsto k výrobě sušenek a perníčků s ozdobným motivem. Každý kus je...
Detailní popis produktu
Jak pracovat s těstem:
Vzory nejlépe vyniknout na těstě bez kypřícího prášku a na hmotách na dorty z marcipánu a fondánu.
Těsto se nejprve rozválí na plát cca 0,5 cm pomocí hladkého válečku, poté se pomocí ozdobného válečku silně vytlačí vzor do těsta. Před vložením do trouby doporučujeme připravené sušenky vložit do chladu alespoň na 20 minut a lehce poprášit moučkovým cukrem nebo hladkou moukou.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.