Dřevěný váleček Včely
Kód: 5238Související produkty

Dřevěný váleček z bukového dřeva skvěle padne do ruky a vyválíte s ním hladké a tenké těsto....

Nádoba na úschovu sušenek, cukroví, perníčků, ale vejde se do ní i větší chleba nebo...

Materiál: nerez Rozměry: průměr 7 cm, 9 cm a 11 cm (výška 2 cm, celková výška 4,5 cm)...

Vyšší kastrůlek s dlouhou rukojetí a nálevkou pro přípravu omáček, pudinků, smažení i...

Motiv moře - maják, ptáci, ryby, lodě Dřevěný váleček s reliéfem na výrobu originálních sušenek,...

MOTIV KVĚTY Dřevěný váleček na výrobu originálních sušenek, keksů nebo ozdob na...

MOTIV KVĚTY Dřevěný váleček na výrobu originálních sušenek, keksů nebo ozdob na...

Roztomilá skleněná dóza ve tvaru úlu na tekutý med, s dřevěnou lžičkou na nabírání. Rozměry:...

Velký plechový tác z kolekce MasterClass s nepřilnavým povrchem na pečení baget, chleba nebo...

Dřevěný štětec s umělými štětinami na potírání masa během grilování nebo sladkých koláčů a...

Buková palička na nabírání medu. Rozměry:velikost S - délka 10 cm, průměr 2 cm x 3,8 cmvelikost...

Konvička bez kropítka k zalévání pokojových rostlin, sukulentů a osázení v teráriích a menších...

Zdobená řemeslně vyrobená forma k výrobě plněných domácích těstovin typu ravioli. S destičkou...
Detailní popis produktu
Údržba:
Po použití váleček očistěte od mouky a těsta pomocí jemného kartáčku, namáčejte minimálně. Pokud použijete vodu, je třeba nechat váleček důkladně vyschnout a poté potřít rostlinným olejem. Tak Vám vydrží co nejdéle.
Jak pracovat s těstem:
Vzory nejlépe vyniknout na těstě z marcipánu, fondánu - lze tedy použít na potahování dortů. Při pečení sušenek je důležité nepoužívat kypřící prášek ani droždí.
Těsto na sušenky se nejprve rozválí na tenký plát pomocí hladkého válečku, poté se pomocí ozdobného válečku opatrně vytlačí vzor do těsta. Před vložením do trouby doporučujeme hotové sušenky lehce poprášit moučkovým cukrem nebo hladkou moukou.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.