Dřevěný váleček s reliéfem jaro
Kód: 2919Související produkty

Vykrajovátko ve tvaru zajíčka - upečte si originální sušenky nebo veselé dekorace...

Dřevěný váleček na výrobu originálních sušenek, keksů nebo ozdob na dorty. Váleček od nás...

Dřevěný váleček z bukového dřeva skvěle padne do ruky a vyválíte s ním hladké a tenké těsto....

MOTIV LESNÍ PLODY (kombinace květů, listů a plodů borůvek) Dřevěný váleček na výrobu...

Hrneček bez ouška na oblíbené horké i studené nápoje. Z kolekce Alice od Green Gate. Rozměry:...

Nádoba na úschovu sušenek, cukroví, perníčků, ale vejde se do ní i větší chleba nebo...

Razítko pro ozdobu sušenek, výrobu dekorací a dalších ozdob. Pro pečení je nutné používat pouze...

Pevné síťové pytlíky vyrobené z biobavlny se hodí hlavně na nákup ovoce a zeleniny, a také k...

Dřevěný váleček na výrobu originálních sušenek, keksů nebo ozdob na dorty. Váleček od nás...

Bez tohoto dřevěného pomocníka si už pečení palačinek (crepes) neumíme představit. Skvěle se...

MOTIV KVĚTY Dřevěný váleček na výrobu originálních sušenek, keksů nebo ozdob na...

MOTIV KVĚTY Dřevěný váleček na výrobu originálních sušenek, keksů nebo ozdob na...

MOTIV KVĚTY Dřevěný váleček na výrobu originálních sušenek, keksů nebo ozdob na...

Kulatá forma na kynutí chleba z kvásku i z droždí. Ošatka je určená na chleba o váze...

Váleček na těsto k výrobě sušenek a perníčků s ozdobným motivem. Každý kus je...

Váleček na těsto k výrobě sušenek a perníčků s ozdobným motivem. Každý kus je...
Detailní popis produktu
Materiál:
Kvalitní bukové dřevo, bezpečné pro styk s potravinami, motivy jsou vytvořené laserem.
Údržba:
Po použití váleček očistěte od mouky a těsta pomocí jemného kartáčku, namáčejte minimálně. Pokud použijete vodu, je třeba nechat váleček důkladně vyschnout a poté potřít rostlinným olejem. Tak Vám vydrží co nejdéle.
Jak pracovat s těstem:
Vzory nejlépe vyniknout na těstě z marcipánu, fondánu - lze tedy použít na potahování dortů. Při pečení sušenek je důležité nepoužívat kypřící prášek ani droždí.
Těsto na sušenky se nejprve rozválí na tenký plát pomocí hladkého válečku, poté se pomocí ozdobného válečku opatrně vytlačí vzor do těsta. Před vložením do trouby doporučujeme hotové sušenky lehce lehce poprášit moučkovým cukrem nebo hladkou moukou.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.